‘بزرگ جذابیت و بهترین نان’: جدیدترند وحشی آرد قوی

سباستوپول ساکنان بنیامین جاکوبز 36 و میشا Skolnik, 31 بازدید از نانوایی یک بار در هفته به سهام تا در هفته و خوردن یک درمان است.

“آن احساس می کند مانند این محل از یک بار در گذشته است. چیزی زیبا و ساده و عاشقانه در مورد داشتن نان در اینجا” Skolnik گفت.

مورد علاقه Skolnik را Fougasse ($8.50) یک نان فرانسوی شبیه به ایتالیایی focaccia. در وحشی آرد Fougasse دارای یک ترکیب منحصر به فرد از طعم: قارچ, قارچ, پیاز, سیر و سه پنیر ذوب شده در داخل و ترد در اطراف پوسته — سوئیس جک و پنیر گودا دودی.

“این درمان معمولا در یک روز” Skolnik گفت: از Fougasse.

آنها نیز مانند گوهر ($8.50) a 100% کالیفرنیا سنگ-زمین گندم نان و Z-نان ($8.50) است که مایر لیمو و زیتون و ترخون.

“آنها بهترین محلی نان خمیر ترش در هر نقطه; آن بی نظیر است. این جویدنی و خوشمزه” جاکوبز گفت: به عنوان او و سفید munched در یک نمونه از نانوایی معروف, دارچین, گردو, کشمش, چسبنده نان ($8.75).

“این در واقع نان بهشت” او گفت:.

Scones آمده شیرین و خوش طعم. هفته گذشته وجود دارد کدو تنبل, سیب آلبالو, افرا, زغال اخته, آرد ذرت, مایر, لیمو و انبه شکلات سفید و گلابی فندق شکلاتی وگان scones ($4.75). نیز وجود دارد دو گزینه های فاقد گلوتن و اسفناج و گردو و پنیر آبی پیاز و زغال اخته و بادام شیرینی (5 دلار).

همچنین تیلور لین آلی قهوه ($2), اسپرسو, آب سیب و آرایه ای از چای.

در میان یک گروه از دوچرخه سواران که pedaled 70 مایل در آخر هفته گذشته از سان فرانسیسکو به وحشی آرد نان بود اسکار Viquez, 27, یک دستیار پزشکی از سن خوزه.

Viquez حدودا همان مسیر تنها دو هفته قبل از آن در امتداد بزرگراه 1 مسیر. زمانی که او وارد نانوایی او متوجه شد که او می خواهم فراموش کیف پول خود را.

“من واقعا گرسنه و به تصویب. من بسیار غمگین در مورد گریه,” او گفت:.

هنگامی که او توضیح داد که این وضعیت به یک بیکر پشت پیشخوان او به او یک بیسکویت و یک IOU.

او دو هفته بعد به او دوچرخه سوار دوستان به نانوایی که در چوبی بزرگ دوچرخه دندانه دار کردن در خارج. او پرداخت می شود آنچه که او بدهکار برای بیسکویت زمان گذشته و خریداری یک موضوع مهم مستی.

“مردم اینجا خیلی خوب,” او گفت:.

خوب این نانوایی را مالک گفت که او ترجیح میدهد برای حفظ مشخصات پایین. خود کارگران می گویند او صرف زمان در فرانسه که در آن او honed مهارت های پخت.

بخشی از دلیل این نانوایی می بندد شنبه از طریق شنبه است و خیلی خوب می توانید گشت و گذار با توجه به موریس.

برای دو دهه علامت گذاری (دهانه) یک نجار از Occidental می آید به وحشی آرد یک بار در هفته برای به دست آوردن یک قرص نان برای هفته — معمولا Superseed ($8.50), یک, حبوبات, نان است. او به کار در مغازه ساختمان هنگامی که آن را برای اولین بار باز کرد.

“این یک نقطه منحصر به فرد. من شده است در سراسر جهان و آن را نمی شود بهتر از این است. Jed و من شده اند به همان بد بو نانوایی در نزدیکی کلیسای جامع شارتر در فرانسه و به من گفت: “این بهتر از آن نانوایی” و او گفت:, ” اوه, بله,’ ” McAuliffe گفت.

McAuliffe گفت: او قدردانی محل طعم و واقعیت این است که خمیر ورزیده است ،

“این یک تله گردشگری. این یک نان محلی فروشگاه که فقط اتفاق می افتد به گرفتن چند نفر در بزرگراه,” او گفت:.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>