11 اشتباه رایج در کوکی که هرگز دوباره مرتکب نمی شویم


از هم اکنون تا پایان دسامبر، بیشتر از هر زمان دیگری از سال شیرینی پخته می شود. خوب، من واقعاً آماری ندارم که از آن پشتیبانی کند، اما منطقی است، اینطور نیست؟ از کلوچه های Latke Emma Laperouke گرفته تا شیرینی های صلح جهانی Dori Greenspan گرفته تا شیرینی های شکری اولیه، کیک های چای روسی، شیرینی زنجفیلی برای پسران و دختران و شیرینی ها، بسیار زیاد است – و منظورم این است. بنابراین بسیاری – دستور العمل های پخت کوکی ها. اما در میان سر و صدای تعطیلات، مطمئناً چند اشتباه وجود خواهد داشت. من به پنج نانوای حرفه ای مراجعه کردم تا بفهمم رایج ترین خطاهای کوکی در بین نانوایان خانگی چیست.

1. دستور غذا را نخوانید

آیا فکر می کنید “آه؟” میدانم. من هم به همین فکر کرده بودم. اما سارا کیفر، وبلاگ نویس شیرینی پزی و نویسنده کتاب 100 کوکی: کتاب پخت برای هر آشپزخانه که به تازگی منتشر شده است، می گوید که نانوایان بیش از آنچه فکر می کنید (از جمله افراد حرفه ای!) سریع دستور غذا را مرور می کنند – یا دستور غذا را نمی خوانند. اصلا این «کوکی‌ها اغلب شبیه چیزهای ساده یا آسان برای پخت به نظر می‌رسند، و اغلب تصور می‌شود که همه دستورالعمل‌های دستور پخت کوکی‌ها ماهیت مشابهی دارند. به عنوان مثال، کاری که روز قبل انجام دادم – به دستور غذا نگاه کردم، کره را در میکسر انداختم و شروع به هم زدن کردم، اما متوجه شدم که باید کره را قهوه ای کنم و در دمای اتاق بگذارم و سپس هم بزنم. کیفر می گوید.

2. مواد را اندازه نگیرید

خیلی ساده به نظر می رسد – قبل از پخت مواد خود را اندازه بگیرید! اما حتی باتجربه‌ترین نانوایان خانگی می‌توانند اگر عجله دارند، یک قاشق غذاخوری را با یک قاشق چای‌خوری اشتباه بگیرند (آن‌ها آنجا بودند، این کار را انجام دادند) یا ⅓ یک فنجان گردوی خرد شده را اندازه‌گیری کنند، در صورتی که دستور غذا به ⅓ یک فنجان گردوی خرد شده نیاز دارد (بله، تفاوت وجود دارد!). «بهتر است از یک ترازو استفاده کنید تا دستور پخت هر بار یکسان باشد. زوئه فرانسوا، شیرینی‌پز و میزبان Zoë Bakes می‌گوید: استفاده از یک پیمانه اندازه‌گیری می‌تواند منجر به یک کوکی شود که خیلی سفت یا خیلی نرم است، بسته به اینکه آرد را در فنجان می‌ریزید یا می‌ریزید.

3. بدون خنک شدن خمیر

وقتی هوس شیرینی‌های شکری یا شیرینی زنجبیلی دارید، می‌خواهید آنها را بپزید و بخورید. اما بیشتر دستور العمل های خمیر کوکی ها در یخچال زمان می برند، حتی اگر اینطور نباشند، هرگز ضرری ندارند. یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات نانوایی‌های خانگی این است که زمان کافی برای خنک شدن خمیر نمی‌گذارند یا آن را بدون خنک شدن کامل نمی‌پزند. “اگر خمیر شیرینی به خصوص چسبناک، مرطوب یا چرب است، خنک شدن ایده آل است، زیرا خمیر سرد کمتر در فر پخش می شود. سالی مک کنی، نویسنده و خالق کتاب اعتیاد به پخت سالی، می گوید: هر چه خمیر سردتر باشد، شیرینی ها کمتر در گودال های چرب پراکنده می شوند.

امتیاز: خنک شدن شیرینی را خوشمزه تر می کند! فرانسوا می افزاید: «خنک شدن خمیر باعث می شود تا مواد مختلف جذب یکدیگر شوند و این باعث بهبود بافت و طعم می شود.

4. درک اشتباه از روغن در دمای اتاق

سال‌ها فکر می‌کردم که روغن در دمای اتاق به این معنی است که باید در لمس بسیار نرم باشد. قبل از پختن کلوچه ها، آن را یک یا دو ساعت در فر گرم می گذارم. این اشتباه است. به من گوش نده به حرفه ای ها گوش کنید مک‌کنی می‌گوید: «کره در دمای اتاق برای لمس خنک است – گرم یا چرب نیست. اما مسئله مهم چیست، درست است؟ او توضیح می‌دهد: «اگر کره خیلی داغ باشد، با شکر (ها) درست خامه نمی‌شود و ممکن است کوکی‌ها پراکنده یا پف کنند. خیلی چیزها می توانند بر سرعت نرم شدن روغن شما تأثیر بگذارند (نوع روغن، رطوبت و دمای اتاق بزرگترین فاکتورها هستند)، اما به عنوان یک قاعده، تقریباً 30 دقیقه برای به دست آوردن روغن دمای اتاق نیاز است.

5. تراشیدن، خراشیدن، خراشیدن

چه قبلاً کوکی، خمیر کیک، براونی یا کلوچه پخته باشید، می‌دانید که به ناچار کمی کره، آرد جهانی، پودر کاکائو و حتی چند تکه شکلات بی‌خانمان به ته کاسه می‌چسبند. “لطفا کاسه مخلوط کن خود را بتراشید!” کوکی‌های شما از شما تشکر خواهند کرد.»

هنگامی که برای اولین بار شروع به پخت کردم، اغلب این اشتباه را مرتکب می شدم و متوجه شدم که وقتی کلوچه هایم را پختم، هر سینی که درست می کردم تغییر می کند – ظرف اول باعث می شود کوکی ها خیلی ضخیم باشند و اصلا پخش نشوند. کیفر می‌گوید تابه تقریباً عالی خواهد بود و آخرین تابه دارای کوکی‌های مسطح است که با کره آغشته شده‌اند.

از یک کاردک (این مورد علاقه من است) استفاده کنید تا واقعاً وارد خمیر شوید و به آخرین ماده ته کاسه برسید.

6. اضافه بار خمیر کوکی

کویلان می‌گوید کوکی‌های رول شده – به‌ویژه شیرینی‌های زنجبیلی – تمایل زیادی به بارگیری بیش از حد دارند. در مورد آن فکر کنید: مقداری از خمیر را پهن کنید، درختان یا ستاره های کریسمس را جدا کنید، و سپس خمیر را بیشتر ورز دهید تا دوباره به شکل یک توپ در بیاید. بشویید و تکرار کنید. اگر نمی‌خواهید خمیر از بین برود، این یک بخش اجباری از فرآیند است، اما بدانید که این روی محصول نهایی تأثیر می‌گذارد. “هرچه بیشتر با خمیر کار کنید، متوجه خواهید شد که هر بار که خمیر را باز می کنید رنگ آن کمرنگ می شود. کویلین می‌گوید آخرین کوکی کمی سخت‌تر از رول اول شما خواهد بود (البته هنوز هم خوشمزه است).

ترفند برای جلوگیری از سفت شدن بیش از حد کوکی ها این است که خمیر را در ابتدا در کاسه همزن اضافه نکنید. فرانسوا می‌افزاید: «روش برای اطمینان از اینکه کوکی ساختار کافی دارد، اما جامد نیست، این است که فقط تا زمانی که همه چیز با هم ترکیب شود، هم بزنید، اما نه بیشتر از آن».

7. اجازه دهید در مورد دمای فر صحبت کنیم

دو دام اصلی وجود دارد که نانوایان خانگی تمایل دارند به آن بیفتند. اولین مورد این است که دمای فر خود را ندانید. همه فرها کمی متفاوت عمل می کنند، بنابراین فقط به این دلیل که دستور پخت کوکی شما نیاز به تنظیم فر روی 375 ℉ دارد و دما را تنظیم کرده اید، به این معنی نیست که مقدار داخلی آن در واقع 375 ℉ است. راه حل؟ دماسنج فر بخر آنها واقعا ارزان و بسیار مفید هستند. دوری گرینسپن می گوید: «حتی اگر یک اجاق لوکس دارید، باز هم باید دماسنج فر داشته باشید. همچنین در مورد نقاط داغ در فر خود بیاموزید تا از پختن شیرینی ها سریعتر از آنچه انتظار دارید جلوگیری کنید.

اشتباه کاذب دیگری که نانواها مرتکب می شوند، باز کردن مکرر در فر در حالی است که چیزی در فر در حال پخت است. می دانم که وسوسه انگیز است – باور کنید، می دانم. شما می خواهید بدانید که اوضاع آنجا چگونه پیش می رود! کیک خوب بلند میشه؟ کوکی ها آماده هستند؟ بیشتر? بهترین راه برای اطمینان از اینکه کیک شما پف می کند و شیرینی های شما قهوه ای طلایی می شوند، این است که در فر را بسته بگذارید. یک بار به من گفتند که هر بار که در فر را باز می کنید، دمای آن حدود 25 درجه سانتیگراد کاهش می یابد. این بدان معنی است که دمای فر شما دائماً در نوسان است و این باعث می شود که محصولات پخته شده شما به زمان بیشتری در فر نیاز داشته باشند.

8. از ورقه پخت نامناسب رنگ استفاده کنید

هر نانوای حرفه‌ای که با آنها صحبت می‌کردم موافق بودند که رنگ و مواد ورقه کوکی روی پخت تأثیر دارد. کیفر می‌گوید: «ماهی‌های تیره گرمای بیشتری را جذب می‌کنند، که باعث می‌شود ته کوکی‌ها سریع‌تر قهوه‌ای شوند. اگر فقط سینی‌های پخت تیره در دسترس دارید، کیفر می‌گوید برای جلوگیری از قهوه‌ای شدن زیاد، می‌توانید دمای فر را 25 درجه پایین بیاورید. اکنون ورقه پخت مورد علاقه او یک نیم سینی با وزن متوسط ​​است، مانند مجموعه ای از ورقه های پخت نچسب Nordic Ware Gold.

گرین اسپن دوست دارد ورقه‌های شیرینی پوستی خود را ناشتا بگیرد، که نه تنها تمیز کردن آن را آسان‌تر می‌کند، بلکه معتقد است که بدون توجه به رنگ تابه، آنها یکنواخت‌تر می‌پزند (اگرچه سینی‌های پخت سبک را ترجیح می‌دهد).

9. اجازه ندهید کوکی های شما کاملا خنک شوند

باز هم می دانم که وسوسه واقعی است. شما می خواهید کوکی های خود را بخورید و می خواهید این کار را اکنون انجام دهید. اگر سعی کنید به محض بیرون آمدن کوکی ها از فر به توری خنک کننده منتقل کنید، می شکنند. اگر سعی کنید شیرینی ها را قبل از خنک شدن کامل با مایه کیک تزئین کنید، مایه کیک آب می شود و یک گودال در اطراف شیرینی ایجاد می شود. اگر سعی کنید کلوچه ها را قبل از خنک شدن کامل بخورید، دهانتان می سوزد (به نظر می رسد ارزشش را دارد، اما باور کنید اینطور نیست). پنج تا هفت دقیقه تمام مدت زمانی است که آنها باید خنک شوند تا بتوانند آنها را به یک قفسه خنک کننده منتقل کنند یا برای طعم دادن آزمایش کنند. قبل از تزیین 45 دقیقه تا یک ساعت طول می کشد تا کاملا خنک شود.

10. از کوکی های خنک استفاده نکنید

“هنگام پخت به صورت دسته ای، باید خمیر را روی یک ورقه شیرینی خنک قرار دهید. گرین اسپن می‌گوید در غیر این صورت، زمان پخت به پایان می‌رسد و اگر ورق گرم باشد، کوکی‌ها شروع به پخش شدن می‌کنند. یک معیار خوب این است که ورق در لمس خنک باشد. «اگر فقط یک یا دو ورقه کوکی دارید، خمیر را از قبل روی کاغذ روغنی بریزید. این کار پس از خنک شدن ورق باعث صرفه جویی در زمان می شود.

11. قاعده “خرد کردن به کرک” را نادیده بگیرید.

گرین اسپن می‌گوید در همان زمینه پخت بیش از حد خمیر کوکی، نانوایان خانگی تمایل دارند در مصرف کره و شکر زیاده روی کنند. او به من گفت: “بافت سبک، مطبوع و پف دار برای کیک بهتر از کلوچه است.” شیرینی‌ها آنقدر کوتاه پخته می‌شوند که نمی‌خواهید بلند شوند و سپس بیفتند. به طور کلی، شما به یک خمیر شیرینی سبک و کف‌دار و یک مخلوط شیرینی خامه‌ای فکر می‌کنید. با این حال، شما همیشه باید همیشه دستور العمل خود را دنبال کنید بنابراین اگر به ترکیبی از مواد مرطوب سبک و کرکی نیاز دارد، این کار را انجام دهید!

11. مقداری فضا به کوکی ها بدهید

کوکی ها مانند انسان ها به فضای کمی برای تنفس نیاز دارند. انباشته شدن در یک اتاق ناراحت کننده است و همین امر را می توان در مورد کلوچه ها در سینی پخت نیز گفت. گرین اسپن بر اهمیت باقی ماندن یک یا دو اینچ بین هر کوکی تاکید می کند که به هوا اجازه می دهد گردش کند و پخت یکنواخت را تضمین کند.


https://20khababr.ir
https://afkharebartar.ir
https://akhabarebartar.ir
https://andnews.ir
https://avatefepak.ir
https://baranmajale.ir
https://behtaringam.ir
https://daltek.ir
https://elmitarin.ir
https://fardayeashena.ir
https://forbos.ir
https://foxirani.ir
https://gisoon.ir
https://hodhodirani.ir
https://iranisard.ir
https://kahkashani.ir
https://lasttimes.ir
https://lilaki.ir
https://livejame.ir
https://magirani.ir
https://majaleiranian.ir
https://mervina.ir
https://mineralnews.ir
https://modirezard.ir
https://momon.ir
https://moniseh.ir
https://nationaliran.ir
https://netcrafti.ir
https://news-single.ir
https://newsexpress.ir
https://newslife.ir
https://newsspot.ir
https://newsteen.ir
https://nikmag.ir
https://officemag.ir
https://okaziyon.ir
https://one-news.ir
https://pandamag.ir
https://parsroids.ir
https://patris-fun.ir
https://senatornews.ir
https://seratmag.ir
https://sibala.ir
https://sohanian.ir
https://sosokan.ir
https://tazekhabari.ir
https://technoirani.ir
https://timesirani.ir
https://yamorani.ir
https://yandexkhabari.ir
https://abdoosnews.ir
https://zehnenoandinsh.ir
https://abestanews.ir
https://abtinnews.ir
https://akhbarebartaaar.ir
https://akhbaremaaaa.ir
https://akhbareshomaaa.ir
https://akhshijnews.ir
https://atrinnews.ir
https://atroticnews.ir
https://atshnews.ir
https://bashariatemrooz.ir
https://dastesalamatt.ir
https://dostemansalam.ir
https://elementorsite.ir
https://emrooztafahom.ir
https://ensanedirooooooz.ir
https://etelaresankhabar.ir
https://examplenews.ir
https://fardaalefba.ir
https://gisooyekhabar.ir
https://halohekayatha.ir
https://hashtadonoh.ir
https://hekayatfardayeemaaa.ir
https://honarmandkhabar.ir
https://istgaheshomareyek.ir
https://ketabkhoooon.ir
https://kimyagaaaar.ir
https://markazeakhbar.ir
https://masternewss.ir
https://mohamadrezasite.ir
https://morvarideasia.ir
https://mramins.ir
https://naserinews.ir
https://nasermr.ir
https://newsamins.ir
https://newsatropat.ir
https://newscenterals.ir
https://newsmineral.ir
https://newsouls.ir
https://newspishgamannn.ir
https://newssalam.ir
https://newsshans.ir
https://newsworlds.ir
https://parinews.ir
https://patris-music.ir
https://poshtibannews.ir
https://powernewss.ir
https://recordejadid.ir
https://salamnewws.ir
https://23ncfst.ir/
https://amiran-carpet.ir/
https://armanenergytec.ir/
https://blogenews.ir/
https://blogkhoon.ir/
https://bvfars.ir/
https://charsounews.ir/
https://chsnews.ir/
https://dezfil.ir/
https://dmwebmaster.ir/
https://dota2news.ir/
https://erfanhd.ir/
https://etminan110.ir/
https://faratarazkhabar.ir/
https://farsgardi20.ir/
https://footynews.ir/
https://goto98.ir/
https://ilyarkhabar.ir/
https://ir2khabar.ir/
https://iranalmanac.ir/
https://irandaryafest.ir/
https://khabarehaft.ir/
https://khabarontime.ir/
https://lolsms.ir/
https://maadgig.ir/
https://masoudtb.ir/
https://mp3news.ir/
https://music-ha.ir/
https://nakhlestankhabar.ir/
https://newcharge.ir/
https://news-links.ir/
https://news180.ir/
https://pimn.ir/
https://prmf.ir/
https://pvnews.ir/
https://rejawnews.ir/
https://sahab-co.ir/
https://samanbarg.ir/
https://semanews.ir/
https://shirinonews.ir/
https://soheilesonghor.ir/
https://tacity.ir/
https://taktanews.ir/
https://tarabaranmag.ir/
https://telegram-persian.ir/
https://tfcenter.ir/
https://trika.ir/
https://velninews.ir/
https://vidnaz.ir/
https://wajnews.ir/
https://your-news.ir/
https://zangannews.ir/
https://2016downloadnew.ir/
https://paxsolomusic.ir/
https://daryamedia.ir/
https://andikakhabar.ir/
https://seo-pbn.ir/
https://ghezelwich.ir
https://panaztebtabriz.ir
https://shayna-net.ir
https://kanooneslamshahr.ir
https://raynuts.ir
https://honare2.ir
https://itsama.ir
https://flingpet.ir
https://foreverpro.ir
https://fraeesi.ir
https://gkhabar.ir
https://18amlak.ir
https://pooyesh-khabar.ir
https://matsef.ir
https://photo-land.ir
https://tabarestan118.ir
https://disachain.ir
https://chikaapp.ir
https://mahestan18.ir
https://radyaabkala.ir
https://c-civil.ir
https://saeeed.ir
https://copytops.ir
https://modirsearch.ir
https://shz1music.ir
https://m-khosravi.ir
https://iranhayashi.ir
https://iranian-dress.ir
https://gigblog.ir
https://basitcg.ir
https://mashhadhekmat.ir
https://rahetamin.ir
https://radolyamani.ir
https://bnemati.ir
https://face-wood.ir
https://tourvare.ir
https://centertasisat.ir
https://bidarirafsanjan.ir
https://namahaa.ir
https://30pp.ir
https://script-tabadol-link.ir
https://simayesarbedar.ir
https://pakdashtiha.ir
https://rentacars.ir
https://2019movies.ir
https://ekar24.ir
https://saber-ramezani.ir
https://teb-saharsina.ir

ایندکسر