کیف برای تهیه خمیر پیتزا سبوس دار


The Perfect Loaf ستونی از مهندس نرم افزار Mauritzio Leo، یک متخصص نان (و نان Baker Resident Food52) است. Maurizio اینجاست تا همه چیزها را به ما نشان دهد، به طور طبیعی تخمیر شده، غنی شده، تخمیر شده با مخمر، هر چیزی – اساساً، هر وسیله نقلیه ای که با مقدار زیادی روغن آغشته شده باشد. امروز او در مورد مزایا و معایب خمیر پیتزای سبوس دار صحبت می کند.

* * *

هر چه بیشتر نان بپزم و پیتزا بپزم، بیشتر دوست دارم درصد غلات کامل در خمیر را افزایش دهم. البته یک جذابیت غیرقابل انکار با روش کلاسیک ایتالیایی وجود دارد: پیتزا بر پایه آرد 00 که در دمای فوق العاده بالا تهیه می شود که منجر به بافتی فوق العاده نرم، رشد زیاد و پوسته باز و مطبوع می شود. و در حالی که نان خمیر ترش من تقریباً همیشه دارای یک جزء غلات کامل است، اخیراً محصولات غلات کامل را در خمیر پیتزای خود قرار می دهم. جایگزین کردن کمی آرد سفید یک راه آسان برای بالا بردن طعم آن است: اضافه کردن سبوس و جوانه، مخلوط در خمیر، طعم غلات عمیق تری (بخوانید: گردو، خاکی و کمی معدنی) و هنگامی که با مواد طبیعی طولانی ترکیب شود. تخمیر، یک یا دو طعم و خواص تغذیه ای دریافت می کنید.

با این حال، چالش این است که افزودن غلات کامل بیشتر به یک دستور غذا (هم پیتزا و هم نان) معمولاً به معنای نتیجه نهایی یک اسکوتر است. سبوس و جوانه بزرگ شده در خمیر شروع به به خطر انداختن ساختار خمیر می کند و از بلند شدن زیاد و فضای باز و هوای داخل خمیر جلوگیری می کند. اما آنچه که این تست ها از نظر اتاق زیر شیروانی فاقد آن هستند، بیش از آن با سلیقه جبران می کنند.

بیایید ببینیم چگونه می‌توانیم این مزایا و فواید تغذیه‌ای را به خمیر پیتزای مخمری با استفاده از غلات کامل بیاوریم.

چه مقدار آرد سبوس دار باید در پیتزا باشد؟

راستش را بخواهید، فکر نمی‌کنم بتوانید زیاده روی کنید! من یک پیتزا داشتم که با آرد 100 درصد سبوس‌دار درست شده بود، و اگرچه کمی خشن‌تر، کمی جونده‌تر و بسیار دلچسب‌تر از یک پیتزای کلاسیک بود، اما طعمش عالی بود. من شخصاً دوست دارم تفاوت را تقسیم کنم. استفاده از نیمی از آرد سفید (00 یا جهانی) و نیمی از آرد سبوس‌دار بهترین چیز در هر دو دنیاست: آرد سفید خوب که در حال افزایش است و طعم غلات کامل را اضافه می‌کند، همه در خمیری است که هنوز به راحتی کشیده می‌شود تا خودتان درست کنید.

در پیتزای مخمری، معمولاً هرچه غلات کامل در مخلوط بیشتر باشد، طعم نهایی ترش یا پیچیده تر است. من فکر می‌کنم این بخشی از دلیلی است که چرا هر چه مدت طولانی‌تر نان بپزیم و پیتزا بپزیم، بیشتر از افزودن غلات کامل به این مخلوط قدردانی می‌کنم – عمق طعم به سادگی غیرقابل تردید است. با این حال، با پیتزا مخلوط کردن 50-50 آرد سبوس دار و سفید به معنی اسیدیته اضافه است، اما نه هم زیاد. این یک افزودنی عالی برای هر غذای جانبی است که می توانید اضافه کنید و طعم پنیر، گوشت یا سبزی را که روی پیتزا می ریزید واقعاً تازه می کند.

از چه آرد دیگری می توانم استفاده کنم؟

علاوه بر آرد سبوس دار خالص، استفاده از انواع مختلف الک شده مانند نوع 85 (که جایی بین آرد سبوس دار و سفید است) نیز گزینه بسیار خوبی است. این آرد حاوی سبوس و جوانه بیشتری نسبت به آرد سفید است، اما آنقدر نیست که دانه کامل گندم را 100 درصد غلات کامل بگنجانید. چیزی که من در مورد آرد نوع 85 که گاهی اوقات می توان آن را آرد «با عصاره گیری بالا» نامید، دوست دارم، این است که کار می کند و بسیار شبیه آرد سفید عمل می کند، اما از قطعات ریز سبوس و جوانه ای که هنوز در آرد وجود دارد، طعم بسیار خوبی دارد. ارد. همچنین طیف گسترده ای از این آردها با نسبت های مختلف از نوع 80 تا نوع 110 وجود دارد که بسیار به آرد سبوس دار نزدیک تر است تا سفید – آزمایش کنید تا ببینید کدام یک را ترجیح می دهید. آرد سبوس دار سفید، که آرد سبوس دار تهیه شده از میوه های گندم سفید است، در اینجا نیز موثر است. به دلیل کاهش تانن، طعم ملایم تری ایجاد می کند.

برای افزایش بیشتر غذاهای غلات کامل به چه تغییراتی نیاز دارم؟

وقتی آرد سبوس‌دار را در دستور غذا افزایش می‌دهید، به دلیل افزایش سبوس و ذرات جوانه در آرد که تمایل به جذب آب بیشتری دارند، باید هیدراتاسیون را افزایش دهید. علاوه بر این، باید بر فعالیت تخمیر در خمیر نظارت داشته باشید، زیرا آرد سبوس دار به دلیل افزایش مواد مغذی موجود، تمایل به افزایش فعالیت تخمیر دارد. من دوست دارم خمیر مایه ام یا درصد لون در خمیر را با افزایش آرد سبوس دار اضافه کنم. به عنوان مثال، اگر می خواستم خمیر پیتزای گندم 75 درصدی درست کنم، 18 درصد پیش غذای مورد نیاز در خمیر 50 درصد سبوس دار را به 15 درصد کاهش می دادم.

چگونه خمیرم را نرمتر کنم؟

یکی از فکرهایی که در هنگام تهیه خمیر پیتزا با مخمر سبوس دار در نظر گرفتم این بود که درصد کمی از روغن زیتون بکر را در خمیر قرار دهم. برخی از علاقه مندان به پیتزا ممکن است از ایده پیتزا رایگان خودداری کنند، اما افزودن چربی به خمیر به لطافت آن کمک می کند. این را هم باید در نظر بگیریم که این پیتزا را در فر خانگی درست می کنیم نه در فر پیتزای حرفه ای که چند دقیقه بیشتر طول می کشد تا کاملا آماده شود. چربی اضافه شده به جلوگیری از خشک شدن پوسته کمک می کند.

افزودن کمی روغن زیتون – 1 تا 2 درصد از وزن کل آرد را بپزید – نرمی کافی برای جبران طولانی شدن زمان پخت مورد نیاز در فر خانگی به ارمغان می آورد. در واقع، من در واقع این مسیر را در پیتزای خمیر ترش رومانا طی می‌کنم، که در تابه‌ای پربرگ پخته می‌شود و خمیری سفت و ترد به دست می‌آید، اما هنوز تا حدودی جویدنی و نرم است. اما در مورد این دستور، متوجه شدم که خمیر بالا آماده شده و به اندازه کافی برای من نرم است، اما اگر به دنبال لطافت بیشتری هستید، کمی روغن زیتون که در مرحله ورز دادن اضافه شده است، راه حل است.


https://20khababr.ir
https://afkharebartar.ir
https://akhabarebartar.ir
https://andnews.ir
https://avatefepak.ir
https://baranmajale.ir
https://behtaringam.ir
https://daltek.ir
https://elmitarin.ir
https://fardayeashena.ir
https://forbos.ir
https://foxirani.ir
https://gisoon.ir
https://hodhodirani.ir
https://iranisard.ir
https://kahkashani.ir
https://lasttimes.ir
https://lilaki.ir
https://livejame.ir
https://magirani.ir
https://majaleiranian.ir
https://mervina.ir
https://mineralnews.ir
https://modirezard.ir
https://momon.ir
https://moniseh.ir
https://nationaliran.ir
https://netcrafti.ir
https://news-single.ir
https://newsexpress.ir
https://newslife.ir
https://newsspot.ir
https://newsteen.ir
https://nikmag.ir
https://officemag.ir
https://okaziyon.ir
https://one-news.ir
https://pandamag.ir
https://parsroids.ir
https://patris-fun.ir
https://senatornews.ir
https://seratmag.ir
https://sibala.ir
https://sohanian.ir
https://sosokan.ir
https://tazekhabari.ir
https://technoirani.ir
https://timesirani.ir
https://yamorani.ir
https://yandexkhabari.ir
https://abdoosnews.ir
https://zehnenoandinsh.ir
https://abestanews.ir
https://abtinnews.ir
https://akhbarebartaaar.ir
https://akhbaremaaaa.ir
https://akhbareshomaaa.ir
https://akhshijnews.ir
https://atrinnews.ir
https://atroticnews.ir
https://atshnews.ir
https://bashariatemrooz.ir
https://dastesalamatt.ir
https://dostemansalam.ir
https://elementorsite.ir
https://emrooztafahom.ir
https://ensanedirooooooz.ir
https://etelaresankhabar.ir
https://examplenews.ir
https://fardaalefba.ir
https://gisooyekhabar.ir
https://halohekayatha.ir
https://hashtadonoh.ir
https://hekayatfardayeemaaa.ir
https://honarmandkhabar.ir
https://istgaheshomareyek.ir
https://ketabkhoooon.ir
https://kimyagaaaar.ir
https://markazeakhbar.ir
https://masternewss.ir
https://mohamadrezasite.ir
https://morvarideasia.ir
https://mramins.ir
https://naserinews.ir
https://nasermr.ir
https://newsamins.ir
https://newsatropat.ir
https://newscenterals.ir
https://newsmineral.ir
https://newsouls.ir
https://newspishgamannn.ir
https://newssalam.ir
https://newsshans.ir
https://newsworlds.ir
https://parinews.ir
https://patris-music.ir
https://poshtibannews.ir
https://powernewss.ir
https://recordejadid.ir
https://salamnewws.ir
https://23ncfst.ir/
https://amiran-carpet.ir/
https://armanenergytec.ir/
https://blogenews.ir/
https://blogkhoon.ir/
https://bvfars.ir/
https://charsounews.ir/
https://chsnews.ir/
https://dezfil.ir/
https://dmwebmaster.ir/
https://dota2news.ir/
https://erfanhd.ir/
https://etminan110.ir/
https://faratarazkhabar.ir/
https://farsgardi20.ir/
https://footynews.ir/
https://goto98.ir/
https://ilyarkhabar.ir/
https://ir2khabar.ir/
https://iranalmanac.ir/
https://irandaryafest.ir/
https://khabarehaft.ir/
https://khabarontime.ir/
https://lolsms.ir/
https://maadgig.ir/
https://masoudtb.ir/
https://mp3news.ir/
https://music-ha.ir/
https://nakhlestankhabar.ir/
https://newcharge.ir/
https://news-links.ir/
https://news180.ir/
https://pimn.ir/
https://prmf.ir/
https://pvnews.ir/
https://rejawnews.ir/
https://sahab-co.ir/
https://samanbarg.ir/
https://semanews.ir/
https://shirinonews.ir/
https://soheilesonghor.ir/
https://tacity.ir/
https://taktanews.ir/
https://tarabaranmag.ir/
https://telegram-persian.ir/
https://tfcenter.ir/
https://trika.ir/
https://velninews.ir/
https://vidnaz.ir/
https://wajnews.ir/
https://your-news.ir/
https://zangannews.ir/
https://2016downloadnew.ir/
https://paxsolomusic.ir/
https://daryamedia.ir/
https://andikakhabar.ir/
https://seo-pbn.ir/
https://ghezelwich.ir
https://panaztebtabriz.ir
https://shayna-net.ir
https://kanooneslamshahr.ir
https://raynuts.ir
https://honare2.ir
https://itsama.ir
https://flingpet.ir
https://foreverpro.ir
https://fraeesi.ir
https://gkhabar.ir
https://18amlak.ir
https://pooyesh-khabar.ir
https://matsef.ir
https://photo-land.ir
https://tabarestan118.ir
https://disachain.ir
https://chikaapp.ir
https://mahestan18.ir
https://radyaabkala.ir
https://c-civil.ir
https://saeeed.ir
https://copytops.ir
https://modirsearch.ir
https://shz1music.ir
https://m-khosravi.ir
https://iranhayashi.ir
https://iranian-dress.ir
https://gigblog.ir
https://basitcg.ir
https://mashhadhekmat.ir
https://rahetamin.ir
https://radolyamani.ir
https://bnemati.ir
https://face-wood.ir
https://tourvare.ir
https://centertasisat.ir
https://bidarirafsanjan.ir
https://namahaa.ir
https://30pp.ir
https://script-tabadol-link.ir
https://simayesarbedar.ir
https://pakdashtiha.ir
https://rentacars.ir
https://2019movies.ir
https://ekar24.ir
https://saber-ramezani.ir
https://teb-saharsina.ir

ایندکسر