چگونه متولی دستور پخت برنج اسفناج مادرشوهرم شدم


غذای خوب هزار کلمه خرج دارد – گاهی اوقات بیشتر. که در دستور پخت خانواده من، نویسنده داستان یک غذای واحد را به اشتراک می گذارد که برای آنها و عزیزانشان معنی دارد.

* * *

من در آوریل 2020، سه هفته پس از اولین محاصره کالیفرنیا، یک دفترچه یادداشت آشپزخانه همه گیر را شروع کردم. در صفحه آغازین نوشتم: «آنچه در دوران قرنطینه کووید خوردیم» و یک نوسان شاد زیر عنوان اضافه کردم. هر روز وعده‌های غذایی‌مان را ضبط می‌کردم: ناهارهایی که با هم جمع شده بودند، ماجراجویی برای پختن غذای مادر و پسر، پروژه‌های جاه‌طلبانه تعطیلات و آزمایش‌های اجباری با مخمر.

قرار بود دفترچه یادداشت من مصنوع موقتی باشد، وقایع نگاری سرگرم کننده برای بازگشت به آن زمانی که زندگی در عرض چند ماه به حالت عادی بازگشت. اما به نوعی، تقریباً نامفهوم، یک سال آمد و رفت و من هنوز مشغول ضبط و ضبط آنچه می پختیم و خوردیم. دفتر یادداشت بخشی از زندگی روزمره من شده بود، لنگر آشنا در زمان های نامشخص.

اکنون ورق زدن صفحات آن، در میان چیزهای دیگر، اشتهای وحشی، متنوع و سیری ناپذیر خانواده من را آشکار می کند. او همچنین به من می گوید که در خانواده ما چند مورد علاقه سخت وجود دارد. نمایش A: برنج اسفناج. می توانم ببینم که در خراشیدن های بی حوصله ام بارها و بارها، حداقل هر هفته در میان ظاهر می شود. بچه های من می گویند این یکی از غذاهای معمولی من است و احتمالاً درست می گویند. اما فکر کردن به منشا آن همیشه باعث لبخند من می شود.

من در چنای، سرزمین Kirai Masial، بزرگ شدم، پوره اسفناج با فلفل قرمز و دانه خردل، که اساس رژیم غذایی تامیل های معمولی است. برای دوران کودکی من، این معادل نخود سبز در هند جنوبی از یک شام تلویزیونی کلاسیک آمریکایی بود: فرض چیزی سبز در بشقاب، مهمان نامحبوب مهمانی به نحوی در لیست هر مهمان گنجانده شده است.

تا زمانی که 22 ساله بودم، قاره ها را به آمریکای شمالی نقل مکان کردم و شروع به پختن برای خودم کردم که متوجه شدم اسفناج چقدر می تواند همه کاره باشد. خاطرات باقیمانده از keerai masiyal هنوز باقی مانده است، اما من نمی توانم توجه کنم که آنها چند بار میزبان شبکه غذا هستند – یک کانال تلویزیونی کامل که به آشپزی اختصاص دارد، افشاگری در مورد این مهاجر جدید! او دست به اسفناج زد تا وزن، بافت و طعم را به تعدادی غذا اضافه کند. به نظر می‌رسید که در عرض چند دقیقه می‌توانید چند اونس از برگ‌های سبز لطیف را به پایه‌ای برای یک سالاد زنده تبدیل کنید، یک غذای سریع که با سیر و زیره پژمرده می‌شود، یا یک خمیر پر ادویه‌دار وقتی با ریکوتا و لیمو ترکیب می‌شود. من غرق شده بودم.

این روزها یافتن یک کیسه اسفناج از قبل شسته شده در یخچال ما هنوز تقریباً تضمین شده است. و در حالی که خوشحالم که مشتی از آن را در همه چیز از ماکارونی گرفته تا کاسرول و کوسادیلا بریزم، احتمالاً دیر یا زود آن را به برنج اضافه خواهم کرد.

* * *

15 سال پیش، زمانی که من و شوهرم هنوز داماد کوچکی بودیم، مادرشوهرم دستور تهیه برنج اسفناج را به من یاد داد. در آن زمان، من به عنوان معلم کلاس پنجم کار می کردم و در یک آپارتمان کوچک یک خوابه درست در کنار سانفرانسیسکو زندگی می کردیم. بعدازظهر ماه ژوئن بود و تنها چند روز از تعطیلات تابستانی باقی مانده بود. این به این معنی بود که فصل هدیه معلم بود، آن زمان شیرین سال که دانش‌آموزان با نشانه‌هایی از قدردانی، یادداشت‌های دست‌نویس و خوراکی‌های خانگی وارد کلاس می‌شوند. روی زمین چمباتمه زده بودم و به طور روشمند جایزه ام را برای کمک به بهینه سازی نوشتن کارت های تشکر توصیف می کردم که مادرشوهرم که از چنای بازدید می کرد، مرا به آشپزخانه مان دعوت کرد.

او گفت: “بگذار امروز شام درست کنم.” “من فکر می کنم شما واقعاً این برنج را دوست خواهید داشت. به من کمک کن شروع کنم؟او یک پیاز قرمز به من داد تا برش دهم.

من از صف طولانی آشپزهای خانه با تجربه و پرشور می آیم. چیزهایی که بسیاری از خانواده های تامیلی با کمال میل از فروشگاه می خرند – ترشی، غلاف ماسالا، تنقلات، دسرهای وقت گیر – توسط مادر و مادربزرگم در خانه و از ابتدا تهیه می شد. آشپزخانه کف مرمر آنها یک اسب کاری بود، با سه اجاق گاز، قفسه های باز و دو پنکه سقفی برای حفظ هوای گرم در چنای. آنها بیشتر روز خود را صرف برنامه ریزی وعده های غذایی، آشپزی و خوردن می کردند. من به عنوان یک مبتدی آشپزی ازدواج کردم، اما با یک دفترچه مملو از دستور العمل های سه نسل از خانواده سرینیواس و گنجه ای پر از مخلوط ادویه که از آشپزخانه مادرم می آمد، مسلح بودم.

مشکل این بود: من به سختی در این لوازم فرو رفته بودم. چند سال اول اقامت من در ایالات متحده، طوفانی از امتحان غذاهای جدید بود و من مجذوب مواد اولیه و فرصت هایی بودم که ناگهان برایم ایجاد شد. غذاهای سنتی جنوب هند چیزی بود که من هر از گاهی هوس می کردم، اما زمان و جیوه نیز می گرفت، بنابراین انرژی خود را در جای دیگری صرف کردم.

مادرشوهرم هم مثل مادرم آشپز فوق العاده ای بود. تخصص او غذای میراث ما بود: رسام و وتو کوزامبو او افسانه ای بودند. او احساس ترس من در مورد این ظروف، ترس من از اینکه تلاش های من هرگز برابر نمی شود را احساس کرد. بنابراین، در طول بازدیدهای او، ما در بادبان خود ماندیم. او ناهار را درست می‌کرد، معمولاً غذای سنتی تامیل، و من شام را درست می‌کردم، هر وعده غذایی را به سمت محصولات غذایی یا پروفایل‌های طعمی که برای او جدید و هیجان‌انگیز می‌دانست، درست می‌کردم.

این همان چیزی بود که ژست به ظاهر کوچک مادرشوهرم را در آن بعدازظهر ژوئن بسیار مهم کرد. برای اولین بار از او دستور پخت را یاد گرفتم. هر دوی ما می‌توانستیم ببینیم این مناسبت چگونه بود: یک دست دراز، یک پل متحرک آشپزی پایین.

دستور غذا به اندازه کافی واضح بود، اما چند شگفتی وجود داشت. بعد از ریختن پیاز قرمزی که به تازگی برش داده بودم داخل ماهیتابه ریختم، مجموعه بعدی مواد مخلوطی از گشنیز، نارگیل تازه، فلفل قرمز سبز و آب لیمو بود، چیزی که شبیه چاتنی سنتی هندی بود. وقتی این پوره روی روغن داغ می خورد، کل آپارتمان با وسوسه انگیزترین عطر پر می شود: روشن و سبز، اما با نت های گرد، که در نهایت به ستون فقرات کل غذا تبدیل می شود.

وقتی مادرشوهرم انبوهی از برگ های اسفناج خرد شده را اضافه کرد، دهانم آب شد. “پس این کل مخلوط است، اینطور نیست؟ آیا می توانیم برنج بیشتری اضافه کنیم؟”

او خندید. “صبور باشید. به اسفناج نگاه کنید: پژمرده است، اما هنوز خیلی مرطوب است. زمانی که آماده شد به شما نشان می دهد.”

شام امشب بی نهایت موفق بود. طعم‌ها هم آشنا و هم جدید به نظر می‌رسند، و من بلافاصله متوجه شدم که این دستوری بود که به آن باز خواهم گشت.

چند ماهی بود که خودم برنج اسفناج درست کردم. نگران بودم که نتایج به نحوی با خاطرات مطابقت نداشته باشد، اما مادرشوهرم حق داشت: اسفناج وقتی آماده شد به من نشان داد. با تشویق شروع به بازی کردم و مواد جدیدی را به نسخه اصلی اضافه کردم: سیب زمینی خرد شده ترد، تکه های کوچک آرد سوخاری، بادام هندی بوداده، یک مشت ذرت یا نخود فرنگی، کروتون های خانگی.

همانطور که می توان آن را برای یک منوی جشن تر تهیه کرد، برنج اسفناج کمی بیشتر از رایتا برای تکمیل وعده غذایی در طول هفته نیاز دارد. من با بدیهی ترین مشکوک شروع کردم: رایتا مخلوط سبزیجات، یک کلاسیک هندی واقعی. در اینجا یک نسخه با هویج و گشنیز رنده شده است که نزدیک به درست است، اما هنوز به نوعی گم شده است. یک کیسه بوندی (مرواریدهای تند آرد نخودچی سرخ شده) به همراه مقداری پرک خرد شده داخل ماست ریختم که با ادامه آزمایش، جای قابل قبولی پیدا کردم.

بعد از چندین سال سرهم بندی بالاخره جوابم را گرفتم. از میان همه رایت هایی که می توانست به عنوان همراهی استفاده شود، یکی از آنها که با چغندر ساخته شده بود، برجسته بود. سایه های شیرین چغندر کاملاً برنج علف را تکمیل می کرد. Chaat Masala آسانسور دقیق را ارائه می دهد. ضرری نداشت که گلها در کنار هم روی بشقاب زیبا به نظر می رسیدند.

برنج اسفناج سهم استاندارد من در غذاها شد، در ابتدا به این دلیل که می خواستم غذایی را به اشتراک بگذارم که به عنوان یک خانواده دوست داشتیم، و بعداً به درخواست مردم. او همیشه کار می کرد و با ترکیب طعم تند و آماده سازی آسان، طرفداران را به دست آورد. من در آشپزخانه کالیفرنیایی خود تظاهرات آشپزی بداهه برگزار کردم و دستورالعمل ها را برای دوستان ایمیل کردم. در یکی از بازدیدهایش از چنای، مادرم که اخیراً عاشق برنج شده بود، دستور غذا را خواست. این اولین موردی بود که او از من خواست، مبادله ای بی نظیر از نقش های ما به عنوان معلم و دانش آموز.

تعیین لحظه دقیق تغییر مدیریت این ظرف، زمانی که دیگر غذای مادر شوهرم نبود و مال من شد، دشوار است. اما یک دهه بعد از این که فهمیدم، در یک چرخش شگفت‌انگیز در دایره کامل، با مادرشوهرم تماس تلفنی داشتم که او دستور غذا را خواست. او گفت که حالا او برنج اسفناج را با من مرتبط می کند و دیگر نسبت های دقیقی که استفاده کرده را به خاطر نمی آورد. علاوه بر این، او افزود، آماده سازی من برای بهبود این ظرف در حافظه او بود. یک جورهایی، با پذیرفتن کامل غذای او، آن را به عنوان غذای خودم پذیرفته بودم و بهترین ادای به مادرشوهرم را داشتم.

از روزی که برای اولین بار طرز تهیه برنج اسفناج را یاد گرفتم، بارها خانه هایمان را جابه جا کردیم. هر جا که می روم با من سفر می کند و تبدیل به یکی از آن غذاهایی می شود که همیشه طعم خانه را بیشتر می کند. روزهایی که انرژی خلاقیت یا تلاش در آشپزخانه را ندارم، اما دلم می‌خواهد چیزی دل و شکمم را پر کند، خود به خود دست به کیسه اسفناج و چغندر می‌زنم که می‌دانم در کشوی میوه‌های ترد منتظرشان خواهد بود. . یک تابه برنج باسماتی گذاشتم تا بپزد و شانه هایم بلافاصله شل شد. بدن من راه خروج از اینجا را می داند.

***

دستور تهیه: برنج اسفناج رایت با چغندر

زمان آماده شدن: 20 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه
خدمت: 4

عناصر

برنج اسفناج

  • 2 قاشق غذاخوری نارگیل شیرین نشده، تازه رنده شده (اگر منجمد شده ذوب شود)
  • 1 عدد فلفل سبز کوچک، درشت خرد شده (من از فلفل تند تایلندی از دید پرنده استفاده می کنم، اما 1/2 jalapeno یا serrano نیز موثر است)
  • 1 فنجان برگ و ساقه گشنیز خرد شده در بسته بندی محکم
  • 1 1/2 قاشق چایخوری آب لیمو
  • 1/2 قاشق چایخوری شکر
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب، به علاوه بیشتر برای طعم دادن
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن خنثی
  • 1 قاشق چایخوری دانه زیره
  • 1/4 فنجان نصف فرنی خام
  • 1/4 فنجان پیاز قرمز، ریز خرد شده
  • کیسه 6 اونس برگ بچه اسفناج، درشت خرد شده
  • 1 فنجان باسماتی دانه بلند، آب پز (در دمای اتاق)
  • 1 مشت نخود سبز (اختیاری)
  • 1 مشت دانه ذرت (اختیاری)
  • 2 اونس پودر سوخاری خرد شده (اختیاری)

چغندر رایت

  • 1 قاشق غذاخوری کره با طعم خنثی
  • 1 قاشق چایخوری دانه زیره
  • 3/4 فنجان چغندر رنده شده (با استفاده از سوراخ های بزرگ روی رنده)
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
  • 1 / 4-1 / 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز یا پودر کاین
  • 3 فنجان ماست کامل ساده
  • نمک دریا خوب، به مزه
  • 1/2 قاشق چایخوری ماسالا یا به مزه

دستورالعمل ها

برنج اسفناج

  1. با استفاده از غذاساز یا مخلوط کن، نارگیل، گشنیز، فلفل سبز، آبلیمو، شکر و 1/2 قاشق چایخوری نمک را با همزن بزنید تا خمیری یکدست و غلیظ به دست آید و در صورت نیاز از یک یا دو قاشق چایخوری آب استفاده کنید تا مواد به دست آید. در حال حرکت. شما باید تقریباً 1/4 فنجان پاستا دریافت کنید.
  2. در یک تابه بزرگ، روغن یا روغن دلخواه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. زیره و بادام هندی را اضافه کنید و یک یا دو دقیقه هم بزنید تا زیره جوش بیاید و تکه های بادام هندی طلایی شوند.
  3. پیاز قرمز خرد شده را اضافه کنید، با یک قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود و از لبه های آن شروع به قهوه ای شدن کند، حدود 3-5 دقیقه.
  4. مخلوط نارگیل و گشنیز، یک قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید و 1-2 دقیقه تفت دهید تا خمیر مخلوط به رنگ سبز تیره در بیاید و بیشتر مایع تبخیر شود.
  5. اسفناج خرد شده را دست در دست به آن اضافه کنید و قبل از اضافه کردن مقدار بیشتری پژمرده کنید. حرارت را متوسط ​​کرده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا آب اضافی اسفناج تبخیر شود. اگر از هر یک از مکمل های اختیاری استفاده می کنید، اکنون آنها را اضافه کنید. مخلوط را چند بار هم بزنید و سپس اجاق گاز را خاموش کنید.
  6. اجازه دهید مخلوط برای چند دقیقه خنک شود. برنج باسماتی پخته شده را به ماهیتابه اضافه کنید و با دقت تا کنید.
  7. برنج اسفناج را امتحان کنید و روی نمک بگذارید.

چغندر رایت

  1. در یک تابه کوچک، روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. زیره را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
  2. چغندر رنده شده، زردچوبه، فلفل قرمز یا پودر کاین قرمز داغ و 1/2 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و 2 تا 3 دقیقه بپزید، سپس باز کنید و یک دقیقه دیگر بپزید تا چغندرها مقداری رطوبت خارج کنند. حرارت را خاموش کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
  3. در یک کاسه متوسط، ماست را با چند قاشق آب هم بزنید تا یکدست شود.
  4. چغندر سرد شده و 1/2 قاشق چایخوری چای ماسالا را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. سعی کنید بررسی کنید که آیا نمک یا چای ماسالا بیشتری می خواهید.
  5. چغندر را با برنج اسفناج سرو کنید.


https://20khababr.ir
https://afkharebartar.ir
https://akhabarebartar.ir
https://andnews.ir
https://avatefepak.ir
https://baranmajale.ir
https://behtaringam.ir
https://daltek.ir
https://elmitarin.ir
https://fardayeashena.ir
https://forbos.ir
https://foxirani.ir
https://gisoon.ir
https://hodhodirani.ir
https://iranisard.ir
https://kahkashani.ir
https://lasttimes.ir
https://lilaki.ir
https://livejame.ir
https://magirani.ir
https://majaleiranian.ir
https://mervina.ir
https://mineralnews.ir
https://modirezard.ir
https://momon.ir
https://moniseh.ir
https://nationaliran.ir
https://netcrafti.ir
https://news-single.ir
https://newsexpress.ir
https://newslife.ir
https://newsspot.ir
https://newsteen.ir
https://nikmag.ir
https://officemag.ir
https://okaziyon.ir
https://one-news.ir
https://pandamag.ir
https://parsroids.ir
https://patris-fun.ir
https://senatornews.ir
https://seratmag.ir
https://sibala.ir
https://sohanian.ir
https://sosokan.ir
https://tazekhabari.ir
https://technoirani.ir
https://timesirani.ir
https://yamorani.ir
https://yandexkhabari.ir
https://abdoosnews.ir
https://zehnenoandinsh.ir
https://abestanews.ir
https://abtinnews.ir
https://akhbarebartaaar.ir
https://akhbaremaaaa.ir
https://akhbareshomaaa.ir
https://akhshijnews.ir
https://atrinnews.ir
https://atroticnews.ir
https://atshnews.ir
https://bashariatemrooz.ir
https://dastesalamatt.ir
https://dostemansalam.ir
https://elementorsite.ir
https://emrooztafahom.ir
https://ensanedirooooooz.ir
https://etelaresankhabar.ir
https://examplenews.ir
https://fardaalefba.ir
https://gisooyekhabar.ir
https://halohekayatha.ir
https://hashtadonoh.ir
https://hekayatfardayeemaaa.ir
https://honarmandkhabar.ir
https://istgaheshomareyek.ir
https://ketabkhoooon.ir
https://kimyagaaaar.ir
https://markazeakhbar.ir
https://masternewss.ir
https://mohamadrezasite.ir
https://morvarideasia.ir
https://mramins.ir
https://naserinews.ir
https://nasermr.ir
https://newsamins.ir
https://newsatropat.ir
https://newscenterals.ir
https://newsmineral.ir
https://newsouls.ir
https://newspishgamannn.ir
https://newssalam.ir
https://newsshans.ir
https://newsworlds.ir
https://parinews.ir
https://patris-music.ir
https://poshtibannews.ir
https://powernewss.ir
https://recordejadid.ir
https://salamnewws.ir
https://23ncfst.ir/
https://amiran-carpet.ir/
https://armanenergytec.ir/
https://blogenews.ir/
https://blogkhoon.ir/
https://bvfars.ir/
https://charsounews.ir/
https://chsnews.ir/
https://dezfil.ir/
https://dmwebmaster.ir/
https://dota2news.ir/
https://erfanhd.ir/
https://etminan110.ir/
https://faratarazkhabar.ir/
https://farsgardi20.ir/
https://footynews.ir/
https://goto98.ir/
https://ilyarkhabar.ir/
https://ir2khabar.ir/
https://iranalmanac.ir/
https://irandaryafest.ir/
https://khabarehaft.ir/
https://khabarontime.ir/
https://lolsms.ir/
https://maadgig.ir/
https://masoudtb.ir/
https://mp3news.ir/
https://music-ha.ir/
https://nakhlestankhabar.ir/
https://newcharge.ir/
https://news-links.ir/
https://news180.ir/
https://pimn.ir/
https://prmf.ir/
https://pvnews.ir/
https://rejawnews.ir/
https://sahab-co.ir/
https://samanbarg.ir/
https://semanews.ir/
https://shirinonews.ir/
https://soheilesonghor.ir/
https://tacity.ir/
https://taktanews.ir/
https://tarabaranmag.ir/
https://telegram-persian.ir/
https://tfcenter.ir/
https://trika.ir/
https://velninews.ir/
https://vidnaz.ir/
https://wajnews.ir/
https://your-news.ir/
https://zangannews.ir/
https://2016downloadnew.ir/
https://paxsolomusic.ir/
https://daryamedia.ir/
https://andikakhabar.ir/
https://seo-pbn.ir/
https://ghezelwich.ir
https://panaztebtabriz.ir
https://shayna-net.ir
https://kanooneslamshahr.ir
https://raynuts.ir
https://honare2.ir
https://itsama.ir
https://flingpet.ir
https://foreverpro.ir
https://fraeesi.ir
https://gkhabar.ir
https://18amlak.ir
https://pooyesh-khabar.ir
https://matsef.ir
https://photo-land.ir
https://tabarestan118.ir
https://disachain.ir
https://chikaapp.ir
https://mahestan18.ir
https://radyaabkala.ir
https://c-civil.ir
https://saeeed.ir
https://copytops.ir
https://modirsearch.ir
https://shz1music.ir
https://m-khosravi.ir
https://iranhayashi.ir
https://iranian-dress.ir
https://gigblog.ir
https://basitcg.ir
https://mashhadhekmat.ir
https://rahetamin.ir
https://radolyamani.ir
https://bnemati.ir
https://face-wood.ir
https://tourvare.ir
https://centertasisat.ir
https://bidarirafsanjan.ir
https://namahaa.ir
https://30pp.ir
https://script-tabadol-link.ir
https://simayesarbedar.ir
https://pakdashtiha.ir
https://rentacars.ir
https://2019movies.ir
https://ekar24.ir
https://saber-ramezani.ir
https://teb-saharsina.ir

ایندکسر