فکر می کنی از فوندانت متنفری؟ دوباره فکر کن


با شنیدن کلمه “فوندانت” چه چیزی به ذهنتان خطور می کند؟ شما موضوع را می دانید – این یک خمیر شیرین است که می شناسید (و احتمالاً از آن متنفر هستید) که برای پوشاندن صاف کیک های تزئین شده بسیار عالی استفاده می شود. AKA، این خمیر شکر برای بازی کردن است. معمولاً چیز خوشایندی به تجربه خوردن کیک خوشمزه ای که در زیر آن نهفته است اضافه نمی کند، اما در واقع برای ذائقه من به طرز ناخوشایندی شیرین است.

من از نوک چنگال استفاده کردم تا با دقت لایه فوندانت را جدا کنم، فقط برای اینکه به چیزهای خوب در مورد سهم من در عروسی ها برسم. این یک راه حل ناقص است: شما یک تکه خاک را در بشقاب خود باقی می گذارید که هم نسبت به نانوا احساس ناسپاسی می کند، که احتمالاً برای تزئین آن بسیار سخت کار کرده است، اما همچنین از ضایعات غذای کاملاً غیر ضروری خوشش می آید. و مهم نیست که چقدر با دقت سوهان می کشید، لعاب خوشمزه در این کار قربانی شد. اگر نمی توانید از دست دادن حتی یک اسمیر کره را تحمل کنید، احتمالاً با من هستید و می گویید: که فوندانت کمی خشن است

https://www.youtube.com/watch?v=10R-83KaHeo

اما به من گوش کنید: حتی اگر طرفدار این ماده خاص نیستید، احتمالاً از فوندانت متنفر نیستید. به طور جدی! آیا می دانستید که در واقع سه نوع فوندانت وجود دارد؟ حتی با نگاه نسبتاً منفی من به حال صرفا تزئینی تنوع (معروف به فوندانت رول شده)، من هرگز دوست ندارم کسی بگوید که از فوندانت متنفر است. مهم نیست که در مورد انواع رول شده چه احساسی دارید، من واقعاً فکر می کنم که باید در مورد دو مورد دیگر بدانید – و حتی ممکن است دوست داشته باشید (من قطعاً!). بیا بشکنیمش

انواع فوندانت

1 فوندانت پیچیده شده

به نام دانش پخت، بیایید با معروف شروع کنیم فوندانت حلقه شده. جای تعجب نیست که من یک سری معایب دارم، اما می توانیم با جوانب مثبت شروع کنیم:

  • شکل پذیر است و در عمل دستکاری آن بسیار آسان است. بعد از زدن روی کیک کمی سفت می شود ولی باز هم خیلی برش می زند.
  • خیلی نرم رول می شود و ظاهر زیبایی را در قسمت بیرونی کیک ایجاد می کند (ناگفته نماند که بوم خوراکی مناسبی برای تزئینات دیگر است).
  • برای ایجاد تزیینات کیک می توان آن را به روش های مختلفی برش داد، شکل داد و شکل داد.
  • طعم آن ملایم است – بیشتر فقط شیرین است. با فرض اینکه از خوشمزه بودن آن مهم نیستید، معمولاً تقریباً با هر طعم کیکی که دوست دارید «می‌آید».
  • سفید خالص است، بنابراین تقریباً در هر رنگی قابل رنگ آمیزی است.

فوندانت توسعه یافته برای خرید توسط تولید کنندگان تجاری مختلف ساخته شده است. من قبلاً هنگام خرید فوندانت برای آزمایش با مشکل زیادی روبرو بودم، اغلب به نظر می رسید خیلی سخت است که به راحتی رول شود (این گاهی اوقات نشانه خشک شدن آن است). کار با فوندانت خیلی خشک ممکن است دشوار باشد و در هنگام استفاده باعث ترک خوردن سطح یا ظاهر قابل مشاهده بافت شود. این تنها یکی از معایب آن است، علاوه بر موارد زیر:

  • فوندانت رول شده به دلیل مقدار زیاد شکر در قفسه ها کاملاً پایدار است، اما فوندانت قدیمی یا فوندانتی که بسته بندی نامناسبی داشته باشد تمایل به خشک شدن دارد. فوندانت خشک صاف به نظر نمی رسد و حتی ممکن است ترک بخورد.
  • مورد نیاز: اگر خیلی ضخیم یا خیلی نازک رول شود، دستکاری فوندانت دشوارتر خواهد بود. و در حالی که افزودن رنگ خوراکی به رنگ فوندانت در رنگ‌های مختلف رایج است، افزودن بیش از حد رنگ خوراکی یا استفاده از رنگ‌های خوراکی مایع می‌تواند قوام فوندانت را تغییر داده و کار با آن را سخت‌تر کند. فوندانت فر شده احتمالاً در حین کار با آن کمی می‌چسبد، مگر اینکه بافت کاملی داشته باشد، اما پاشیدن آن با شکر شیرینی‌پزی باعث تغییر بافت می‌شود و به طور بالقوه می‌تواند ظاهر صاف را از بین ببرد.
  • راستش، طعم خوبی ندارد – که همیشه باعث می شود به این فکر کنم که چرا کسی اصلاً به آن اهمیت می دهد!

خبر خوب؟ یک نسخه خانگی آسان برای تهیه وجود دارد که به آن معروف است فوندانت مارشمالو. این محصول با استفاده از موادی مانند گل ختمی، شکر شیرینی پزی، Kratein، شربت ذرت و آب از محصولات موجود در بازار تقلید می کند. در واقع، من فکر می کنم فوندانت مارشمالو حتی کمی طعم بهتری دارد، اما در قفسه ها به اندازه فوندانت رول شده در شبکه خرده فروشی پایدار نیست. همچنین می‌تواند کمی تمرین برای به دست آوردن یکپارچگی مناسب نیاز داشته باشد تا کار با آن بسیار آسان شود.

2. فوندانت قنادی

کیک نعناع دوست دارید) یا پتی؟ سپس شما فوندانت را دوست دارید – فیلینگ برای آنها (به یاد داشته باشید): فوندانت قنادی. به عنوان یک عاشق شیرینی، این در واقع یکی از شیرینی های مورد علاقه من برای خوردن است. فوندانت شیرینی پزی را می توان با جوشاندن شکر و دستکاری آن برای تقویت کریستالیزه شدن آن درست کرد که به آن بافت خامه ای مشخص می دهد. اما یک فوندانت شیرینی پزی کاملاً فرآوری نشده و آسان نیز وجود دارد که از ترکیب چربی ها (مانند کره یا کورتئین) با محتوای قند بالای قنادی ها تهیه می شود.

در طبیعت، احتمالاً وقتی در جعبه شکلات مورد علاقه خود چیزی با برچسب “خامه” یا “کرم کره” می بینید، با فوندانت قنادی مواجه شده اید. همچنین کیک های پوشیده شده با گیلاس شکلاتی و آب نبات های دیگر با مرکز مایع با پوشاندن یک فیل دیگر یا یک تکه میوه در فوندانت پخته شده درست می شوند. در ابتدا به اندازه ای سفت می شود که آب نبات ها به راحتی غوطه ور شوند. سپس، پس از پوشاندن، فوندانت متلاشی می شود و مرکزی نرم و سیال را تشکیل می دهد. به طور خلاصه: سنگ های فوندانت شیرینی پزی.

در اینجا نکات مثبت وجود دارد:

  • این یک پرکننده جهانی است که به راحتی می توان آن را به روش های مختلف طعم دار کرد.
  • بسیاری از نتایج بافتی مختلف را می توان به دست آورد.
  • طرز تهیه خام بسیار آسان است – اگر بتوانید خمیر کوکی درست کنید، می توانید فوندانت شیرینی پزی درست کنید!

برای من، تنها نقطه ضعف واقعی، سختی تنوع تهیه شده است، که قطعا برای رسیدن به آن نیاز به دانش کمی دارد. این تنها چیزی است که باید بگویم: در اینجا بیشتر جنبه های مثبت وجود دارد.

3. فوندانت ریخت

فوندانت ریخت یک لعاب عالی و نسبتاً آسان است که همه باید درباره آن بدانند. از یک طرف، احتمالاً قبلاً آن را خورده اید. این بهترین و تازه روی کیک، کلوچه و کیک در نانوایی های مورد علاقه شما قرار داده شده است – شاید بیشتر به عنوان کیک کلی روی پتی چهار شناخته شود. تهیه آن نسبتا آسان است و فقط به شکر قنادی، شربت ذرت و آب نیاز دارد. مواد روی یک دیگ دوبل گرم می شوند تا مایع شوند. اگر دما زیر 100 درجه فارنهایت نگه داشته شود، فوندانت با درخشندگی فوق العاده سفت می شود، اگرچه گرمای بیش از حد ممکن است آن را کمی خسته کننده تر کند، اما به هیچ وجه آن را غیرقابل استفاده یا ناخوشایند نمی کند.

می‌خواهم به این نکته اشاره کنم که از آنجایی که این یک لعاب صاف می‌سازد که می‌تواند به طور کامل یک کیک یا شیرینی را لعاب دهد، جایگزین بسیار آسان‌تری برای گزینه لعاب آینه‌ای مدرن است. لعاب آینه حاوی ژلاتین است که به سفت شدن آن کمک می کند و بنابراین نیاز به نظارت دقیق بر دما در طول فرآیند برای لعاب و محصولات پخته دارد. اما هنگام کار با فوندانت ریخته شده، محصولات پخته شده را روی یک قفسه بالای صفحه پخت قرار می دهند و لعاب را روی محصولات پخته می ریزند. لعاب باقی مانده را می توان دوباره گرم کرد و دوباره استفاده کرد. به زیبایی سفت می شود – کمی براق است، اما در لمس خشک می شود و کار با آن آسان است.

در اینجا نکات مثبت وجود دارد:

  • طرز تهیه آسان: مواد را با هم مخلوط کرده و روی دیگ دوبل حرارت دهید.
  • با کمک عصاره ها، لیکورها یا سایر مایعات معطر، طعم آن آسان است.
  • آنقدر محکم می شود که بتوان آن را در دست گرفت، اما آنقدر نرم است که به راحتی گاز بگیرد و در دهان ذوب شود.
  • با استفاده از هر نوع رنگ خوراکی به راحتی می توان آن را در هر رنگی رنگ کرد.
  • استفاده از آن نسبتاً آسان است و می توان آن را روی اجسام ریخت.
  • پس از استفاده، فوندانت اضافی را می توان دوباره گرم کرد، در صورت لزوم صاف کرد و دوباره استفاده کرد.

وقتی صحبت از نگاتیوهای فوندانت ریخته شده به میان می آید، دغدغه اصلی این است که قوام مناسب را به دست آورید. وقتی فوندانت ریخته شده خیلی نازک (خیلی داغ) باشد، لعاب خیلی سریع از محصولات پخته شده تمام می شود و ممکن است به خوبی به آنها نچسبد. اگر این اتفاق افتاد، اجازه دهید اولین لایه لعاب خودش را بگیرد، سپس از فوندانت باقیمانده برای لعاب دادن دوباره آنها استفاده کنید. وقتی فوندانت ریخته شده خیلی ضخیم (خیلی سرد) باشد، به راحتی جاری نمی شود و حتی ممکن است به صورت توده به نظر برسد. اگر این اتفاق افتاد، قبل از ادامه، فوندانت را کمی گرم کنید تا مایع تر شود. می‌توانید از یک کاردک کوچک برای صاف کردن لعاب بیش از حد ضخیم، صاف در مقابل محصول پخته شده، حذف اضافی آن و ایجاد پوششی شبیه خرده‌ریزه قبل از لعاب دادن مجدد استفاده کنید.

معایب:

  • ممکن است مدت زیادی طول بکشد تا خشک شود و ممکن است به خوبی یا اصلاً در یک محیط گرم یا مرطوب خشک نشود.
  • به دست آوردن یکپارچگی مناسب می تواند کمی تمرین داشته باشد (از نکات من در بالا استفاده کنید)!

فوندانت بسیار بیشتر از چیزی است که در نگاه اول می توانید ببینید – می تواند ابزاری ارزشمند و همه کاره برای تهیه انواع کیک باشد. حتما مال ما را بررسی کنید آن را بپزید قسمت Icing، Icing و Icing برای ایده ها و دستور العمل های بیشتر برای اضافه کردن به کارنامه پخت خود!

دستور العمل هایی که باید امتحان کنید:


https://20khababr.ir
https://afkharebartar.ir
https://akhabarebartar.ir
https://andnews.ir
https://avatefepak.ir
https://baranmajale.ir
https://behtaringam.ir
https://daltek.ir
https://elmitarin.ir
https://fardayeashena.ir
https://forbos.ir
https://foxirani.ir
https://gisoon.ir
https://hodhodirani.ir
https://iranisard.ir
https://kahkashani.ir
https://lasttimes.ir
https://lilaki.ir
https://livejame.ir
https://magirani.ir
https://majaleiranian.ir
https://mervina.ir
https://mineralnews.ir
https://modirezard.ir
https://momon.ir
https://moniseh.ir
https://nationaliran.ir
https://netcrafti.ir
https://news-single.ir
https://newsexpress.ir
https://newslife.ir
https://newsspot.ir
https://newsteen.ir
https://nikmag.ir
https://officemag.ir
https://okaziyon.ir
https://one-news.ir
https://pandamag.ir
https://parsroids.ir
https://patris-fun.ir
https://senatornews.ir
https://seratmag.ir
https://sibala.ir
https://sohanian.ir
https://sosokan.ir
https://tazekhabari.ir
https://technoirani.ir
https://timesirani.ir
https://yamorani.ir
https://yandexkhabari.ir
https://abdoosnews.ir
https://zehnenoandinsh.ir
https://abestanews.ir
https://abtinnews.ir
https://akhbarebartaaar.ir
https://akhbaremaaaa.ir
https://akhbareshomaaa.ir
https://akhshijnews.ir
https://atrinnews.ir
https://atroticnews.ir
https://atshnews.ir
https://bashariatemrooz.ir
https://dastesalamatt.ir
https://dostemansalam.ir
https://elementorsite.ir
https://emrooztafahom.ir
https://ensanedirooooooz.ir
https://etelaresankhabar.ir
https://examplenews.ir
https://fardaalefba.ir
https://gisooyekhabar.ir
https://halohekayatha.ir
https://hashtadonoh.ir
https://hekayatfardayeemaaa.ir
https://honarmandkhabar.ir
https://istgaheshomareyek.ir
https://ketabkhoooon.ir
https://kimyagaaaar.ir
https://markazeakhbar.ir
https://masternewss.ir
https://mohamadrezasite.ir
https://morvarideasia.ir
https://mramins.ir
https://naserinews.ir
https://nasermr.ir
https://newsamins.ir
https://newsatropat.ir
https://newscenterals.ir
https://newsmineral.ir
https://newsouls.ir
https://newspishgamannn.ir
https://newssalam.ir
https://newsshans.ir
https://newsworlds.ir
https://parinews.ir
https://patris-music.ir
https://poshtibannews.ir
https://powernewss.ir
https://recordejadid.ir
https://salamnewws.ir
https://23ncfst.ir/
https://amiran-carpet.ir/
https://armanenergytec.ir/
https://blogenews.ir/
https://blogkhoon.ir/
https://bvfars.ir/
https://charsounews.ir/
https://chsnews.ir/
https://dezfil.ir/
https://dmwebmaster.ir/
https://dota2news.ir/
https://erfanhd.ir/
https://etminan110.ir/
https://faratarazkhabar.ir/
https://farsgardi20.ir/
https://footynews.ir/
https://goto98.ir/
https://ilyarkhabar.ir/
https://ir2khabar.ir/
https://iranalmanac.ir/
https://irandaryafest.ir/
https://khabarehaft.ir/
https://khabarontime.ir/
https://lolsms.ir/
https://maadgig.ir/
https://masoudtb.ir/
https://mp3news.ir/
https://music-ha.ir/
https://nakhlestankhabar.ir/
https://newcharge.ir/
https://news-links.ir/
https://news180.ir/
https://pimn.ir/
https://prmf.ir/
https://pvnews.ir/
https://rejawnews.ir/
https://sahab-co.ir/
https://samanbarg.ir/
https://semanews.ir/
https://shirinonews.ir/
https://soheilesonghor.ir/
https://tacity.ir/
https://taktanews.ir/
https://tarabaranmag.ir/
https://telegram-persian.ir/
https://tfcenter.ir/
https://trika.ir/
https://velninews.ir/
https://vidnaz.ir/
https://wajnews.ir/
https://your-news.ir/
https://zangannews.ir/
https://2016downloadnew.ir/
https://paxsolomusic.ir/
https://daryamedia.ir/
https://andikakhabar.ir/
https://seo-pbn.ir/
https://ghezelwich.ir
https://panaztebtabriz.ir
https://shayna-net.ir
https://kanooneslamshahr.ir
https://raynuts.ir
https://honare2.ir
https://itsama.ir
https://flingpet.ir
https://foreverpro.ir
https://fraeesi.ir
https://gkhabar.ir
https://18amlak.ir
https://pooyesh-khabar.ir
https://matsef.ir
https://photo-land.ir
https://tabarestan118.ir
https://disachain.ir
https://chikaapp.ir
https://mahestan18.ir
https://radyaabkala.ir
https://c-civil.ir
https://saeeed.ir
https://copytops.ir
https://modirsearch.ir
https://shz1music.ir
https://m-khosravi.ir
https://iranhayashi.ir
https://iranian-dress.ir
https://gigblog.ir
https://basitcg.ir
https://mashhadhekmat.ir
https://rahetamin.ir
https://radolyamani.ir
https://bnemati.ir
https://face-wood.ir
https://tourvare.ir
https://centertasisat.ir
https://bidarirafsanjan.ir
https://namahaa.ir
https://30pp.ir
https://script-tabadol-link.ir
https://simayesarbedar.ir
https://pakdashtiha.ir
https://rentacars.ir
https://2019movies.ir
https://ekar24.ir
https://saber-ramezani.ir
https://teb-saharsina.ir

ایندکسر