طرز تهیه موس به نقل از نانوای محلی فود52

[ad_1]

موس برای من بهترین دسر با شلوارهای لوکس است – حداقل از زمانی که کسی تفاوت بین گوزن و موس را برای من توضیح داد (هر دو چشمگیر هستند، اما یکی قطعا خوشمزه تر است).

انواع مختلفی وجود دارد (از جمله این یکی برای دستور پخت موس شکلاتی فوق العاده آسان، تنها با چند ماده)، اما روش سنتی ارزش یادگیری دارد زیرا بسیار انعطاف پذیر است. از آنجایی که این ظرف مواد بسیار کمی دارد، تنظیمات اولیه می تواند منجر به ده ها ترکیب طعم مختلف شود. بهشت محدودیتی برای ایجاد دستور موس سفارشی شماست.

طرز تهیه موس

1. موس چیست؟

اما ابتدا، موس چیست؟ موس چیزی است که برای دسر رویای شماست: فوق العاده سبک و فوق العاده غنی. در ابتدایی ترین شکل خود، موس با تاشو هواده در پایه ساخته می شود. این هواده ها می توانند خامه زده شده، مرنگ (سفیده تخم مرغ + شکر)، پاته آ بمب (تخم مرغ کامل و/یا زرده تخم مرغ + شکر) یا ترکیبی باشند. پایه می تواند طیف وسیعی از چیزها باشد: شکلات ذوب شده، پوره میوه، کشک میوه یا خامه آماده (مانند پودینگ یا خامه انگلیسی، سس وانیل بر پایه شیر و غلیظ شده با زرده تخم مرغ پخته شده در یک بشقاب داغ).

بسیاری از دستور العمل های موس به ژلاتین برای سفت شدن موس نیاز دارند. (اگر از ژلاتین اجتناب کنید آگار آگار ممکن است جایگزین خوبی باشد.) با این حال، دستور العمل های دیگر اصلاً نیازی به غلیظ کننده ندارند. این معمولا زمانی است که ماده اصلی شکلات است که به سفت شدن موس کمک می کند.

موس به خودی خود یک دسر خوشمزه است که قبل از سفت شدن در ظروف سرو می شود و همچنین می توان آن را طوری دستکاری کرد که جزء لایه های کیک باشد (به آن کیک های زیبا، غنی و به ظاهر دست نیافتنی فکر کنید که در نانوایی های لوکس چیده شده اند).

2. Mise en place (واقعا)

موس اغلب به عنوان “آسان” طبقه بندی نمی شود، اما واقعیت این است که شما با لیست نسبتاً کوتاهی از مواد کار می کنید و روش آن مشخص است. با در نظر گرفتن این موضوع، شما با مواد حساس به زمان و دما سر و کار دارید، به این معنی که آماده بودن بسیار مهم است.

دستور پخت خود را به طور کامل بخوانید و تمام ابزارهای مورد نیاز خود را از قبل تهیه کنید. از آنجا، مواد خود را، از کمترین تا حساس ترین، آماده کنید (در ادامه در مورد آن بیشتر توضیح خواهیم داد). سپس آن را فقط یک موضوع از مخلوط کردن برای ترکیب – به طور جدی! ممکن است ترکیبی از کیک در یک جعبه نباشد، اما اگر وقتی شروع می کنید همه چیز سر جای خود باشد، چندان دور نیست.


عکس بابی لین

3. تجهیزات خود را آماده کنید

برای درست کردن موس نیازی به تجهیزات خاصی نیست، اما این یک وضعیت همه کاره نیست (به نظر من طعم غذاها را جبران می کند).

  • شما نیاز خواهید داشت کاسه آب و ژلاتیناگر در دستور غذا از ژلاتین استفاده شود. حتما از یک کاسه محافظ در برابر حرارت استفاده کنید تا بتوانید بعدا به راحتی ژلاتین را آب کنید. من دوست دارم از یک کاسه پهنتر و کم عمق استفاده کنم تا سطح بیشتری داشته باشد تا ژلاتین بتواند به راحتی شکوفا شود (مورد علاقه من یک رامکین پهن است، مانند کرم بروله).
  • پایگاه خود را تنظیم کنید کاسه ای به اندازه کافی بزرگ است که آن و سایر مواد را در خود جای دهد یک بار اضافه شد
  • سپس شما نیاز خواهید داشت یک کاسه برای هر یک از هواکش ها و چیزی برای هوادهی آنها: اگر قدرت دستی دارید یا به احتمال زیاد پایه برقی یا همزن دستی دارید همزن. بسیاری از دستور العمل های موس (از جمله موارد ارائه شده در این مقاله) از چند دستگاه هواده استفاده می کنند، که اگر فقط یک کاسه برای همزن خود داشته باشید می تواند خسته کننده باشد. من با استفاده از انواع مختلف ابزار از این امر جلوگیری می کنم. من دوست دارم خامه را با کمک مخلوط کن غوطه وری ام بزنم که بعد همزن را برای هم زدن مرنگ باز می گذارد. از طرف دیگر، همزن دستی برقی برای هم زدن خامه، مرنگ و/یا پاستا به صورت بمب عالی است – فقط باید همزن ها را بین آنها بشویید و هواکش های مختلف را در کاسه های خود نگه دارید.
  • من دارم کاردک لاستیکی آماده برای مخلوط کردن و چیزی آماده برای قسمت کردن: کیسه شیرینی پزی یا پیمانه اندازه گیری مایعات با دهانه.
  • آماده ظروف شما برای موس بعد از اینکه وقت قسمت کردن رسید.

4. مواد تشکیل دهنده

موس فقط از چند ماده تشکیل شده است: پایه، هواکش (ها)، شیرین کننده (که معمولاً به هواکش اضافه می شود) و قوام دهنده (که بسته به دستور پخت اختیاری است).

پایه:

“اساس” دستور پخت موس جزء طعم دهنده اصلی است. این می تواند به سادگی شکلات ذوب شده، کمی خنک یا پوره میوه باشد. می تواند کمی پیچیده تر باشد: کشک میوه ای آماده یا خامه ای مانند پودینگ یا خامه انگلیسی.

در اینجا یک راهنمای خوب در مورد زمان استفاده از هر پایه آورده شده است:

  • اگر موس شکلاتی می خواهید، احتمالا فقط شکلات پایه شما خواهد بود. این یک امتیاز است، زیرا می توانید از اضافه کردن غلیظ کننده به راحتی خودداری کنید، زیرا شکلات به طور طبیعی وقتی سرد می شود سفت می شود.
  • اگر به دنبال موس میوه هستید، از پوره میوه یا کشک میوه شروع می کنید.
  • برای هر طعم دیگری مانند وانیل، قهوه یا کارامل، احتمالاً با پایه خامه ای شروع می کنید که به راحتی می توان آن را به روش های مختلف طعم داد.

پایه شما هرچه که باشد، مطمئن شوید که در دمای اتاق باشد، مگر اینکه دستور غذا چیز دیگری بگوید. بیش از حد داغ، پایه ممکن است هواده ها را رها کند. اگر خیلی سرد است، قوام دهنده ممکن است قبل از اینکه تمام مواد را تمام کنید شروع به سفت کردن موس کند.

هواده ها:

دستور العمل های موس همیشه حاوی هواکش هستند و اغلب حاوی بیش از یک دستگاه هستند. مهم ترین چیزی که باید به خاطر داشته باشید این است که کدام هواکش پایدارتر است، تا زمانی که شروع به تهیه مواد خود می کنید، به ترتیب درست کار کنید. مهم نیست که از چه هوادهی استفاده می کنید، آنها را به ترتیب از پایدارترین به کم پایدارتر اضافه خواهید کرد. معمولاً شیرین کننده را به هواکش اضافه می کنند – در صورت استفاده از چند هواکش می توان بخشی از شکر را به هر کدام اضافه کرد.

  • تخم مرغ کامل و/یا زرده تخم مرغ پایدارترین هواده هستند. شیرین کننده یا بخشی از شیرین کننده را اضافه کنید و مخلوط را در حمام آب گرم کنید تا تخم مرغ ها تا دمای مطمئن (140 درجه فارنهایت) گرم شوند. مخلوط را مدام بزنید تا رنگ و غلیظ شود و تمام شکر حل شود. اکثر دستور العمل ها نیاز دارند که مخلوط بیشتر با همزن برقی زده شود تا به حجم کامل برسد (معمولاً 3 تا 4 دقیقه).
  • خامه زده شده دومین هواکش پایدار است. من معمولاً خامه ام را تا حدی نرم می زنم، یک همزن را در کاسه می اندازم و کل آن را خنک می کنم تا زمانی که آماده استفاده از آن شوم. چند ضربه سریع زمانی که آماده شروع تا زدن هستم، کرم را به اوج های متوسط ​​می رساند – بافت موس عالی. در حالی که می‌توانید شیرین‌کننده یا بخشی از آن را به خامه اضافه کنید، می‌توانید خامه را با موفقیت بدون شکر هم بزنید.
  • سفیده تخم مرغ معمولاً به شکل مرنگ است، شکسته شده با شیرین کننده یا بخشی از آن کمترین پایداری هوادهی را دارند. برای ایمنی، تخم‌ها در یک حمام آب تا دمای 140 درجه فارنهایت حرارت داده می‌شوند تا به قله‌های متوسط ​​بشکنند. به‌عنوان کم‌ثبات‌ترین هواکش، سفیده‌ها را فقط باید قبل از اینکه آماده مخلوط کردن موس بزنید، بزنید.

غلیظ کننده:

به طور سنتی، موس با ژلاتین درست می شود. ژلاتین باید در آب سرد یا 5 دقیقه بماند، سپس قبل از افزودن به پایه ذوب شود.

مقدار ژلاتین بسته به بافت مورد نظر می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال، موس موجود در یک فنجان یا ظرف دیگر ممکن است دارای ژلاتین کمتری نسبت به موس مورد استفاده برای پر کردن کیک باشد. اگر می‌خواهید از ژلاتین اجتناب کنید، می‌توان از آگار آگار به عنوان جایگزین استفاده کرد و باید به همین ترتیب با آن رفتار کرد.

برخی از دستور العمل ها – معمولاً دستورهایی که از شکلات به عنوان پایه استفاده می کنند زیرا وقتی سرد می شود خود به خود غلیظ می شود – اصلاً نیازی به قوام دهنده ندارند.


عکس بابی لین

5. موس را هم بزنید

اولین مراحل مخلوط کردن بسیار ساده است. اگر از ژلاتین استفاده می کنید، آن را در پایه مخلوط کنید. حتماً به دمای پایه توجه کنید تا هنگام اضافه کردن ژلاتین خیلی گرم یا خیلی خنک نباشد. اگر از ژلاتین استفاده نمی کنید، به تا زدن ادامه دهید.

6. تاشو

برای مخلوط کردن موس، هواکش ها را با دقت به پایه اضافه می کنند. به جای مخلوط کردن، هواده ها در پایه جمع می شوند. اگر فقط یک هواکش در دستور وجود دارد، می توانید آن را خودتان تا کنید. مجدداً، اگر از بیش از یک هواکش استفاده می کنید، آنها را یکی یکی به ترتیب از پایدارترین به کمترین پایدار اضافه کنید (اول تخم مرغ کامل یا زرده تخم مرغ، سپس خامه فرم گرفته و در آخر مرنگ).


پایدارترین هواکش را وارد کنید: زرده تخم مرغ! (عکس از بابی لین)

بهتر است مخلوط را با اضافه کردن مقدار کمی – حدود 25٪ – از هواکش به پایه “مدت” کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. در این مدت خوب است کمی با شدت بیشتری هم بزنید.

این کار باعث روشن شدن پایه می شود که باعث می شود بقیه قسمت های هواکش روشن شود. باقیمانده هواکش را در 2 یا 3 اضافه اضافه کنید و با احتیاط تا بزنید، فقط تا زمانی که هواکش روشن شود. این کار را با هواکش بعدی تکرار کنید تا همه مواد به موس اضافه شوند. آن را فراموش نکن هرچه بیشتر موس را مخلوط کنید، هوای بیشتری از هر هواکش آزاد می شود: مهم این است که سریع و حداقل کار کنید.


حالا دومین خامه فرم گرفته را کم کم تا بزنید.
سبک و مطبوع و تقریباً آماده برای خوردن!
سبک و مطبوع و تقریباً آماده برای خوردن! (عکس از بابی لین)

7. بخش بندی

پس از اینکه موس کاملا مخلوط شد، آن را با احتیاط به کیسه شیرینی منتقل کنید. (به طور متناوب، می توانید آن را به یک فنجان اندازه گیری مایعات با دهانه انتقال دهید.)

سریع موس را بین ظرف های سرو پخش کنید. اگر موس قبلاً به میزان قابل توجهی خنک شده باشد، می تواند بلافاصله شروع به سفت شدن کند. اگر هنوز در دمای اتاق است، کمی زمان بیشتری برای کار با آن خواهید داشت.


عکس بابی لین

8. اجازه دهید تنظیم شود

موس باید قبل از سرو در یخچال قرار گیرد که احتمالاً 15 تا 30 دقیقه طول می کشد. اگر موس را لایه لایه می کنید، هر لایه باید قبل از اضافه کردن لایه بعدی سفت شود. در مورد استفاده از موس در کیک هم همینطور است: قبل از اینکه بتوانید پوست آن را جدا کرده و کیک را تمام کنید، موس باید سفت باشد.

موس برای چند روز ماندگاری دارد که آن را به یک دسر عالی برای تهیه تبدیل می کند.

طرز تهیه: موس سه لایه

[ad_2]

https://20khababr.ir
https://afkharebartar.ir
https://akhabarebartar.ir
https://andnews.ir
https://avatefepak.ir
https://baranmajale.ir
https://behtaringam.ir
https://daltek.ir
https://elmitarin.ir
https://fardayeashena.ir
https://forbos.ir
https://foxirani.ir
https://gisoon.ir
https://hodhodirani.ir
https://iranisard.ir
https://kahkashani.ir
https://lasttimes.ir
https://lilaki.ir
https://livejame.ir
https://magirani.ir
https://majaleiranian.ir
https://mervina.ir
https://mineralnews.ir
https://modirezard.ir
https://momon.ir
https://moniseh.ir
https://nationaliran.ir
https://netcrafti.ir
https://news-single.ir
https://newsexpress.ir
https://newslife.ir
https://newsspot.ir
https://newsteen.ir
https://nikmag.ir
https://officemag.ir
https://okaziyon.ir
https://one-news.ir
https://pandamag.ir
https://parsroids.ir
https://patris-fun.ir
https://senatornews.ir
https://seratmag.ir
https://sibala.ir
https://sohanian.ir
https://sosokan.ir
https://tazekhabari.ir
https://technoirani.ir
https://timesirani.ir
https://yamorani.ir
https://yandexkhabari.ir
https://abdoosnews.ir
https://zehnenoandinsh.ir
https://abestanews.ir
https://abtinnews.ir
https://akhbarebartaaar.ir
https://akhbaremaaaa.ir
https://akhbareshomaaa.ir
https://akhshijnews.ir
https://atrinnews.ir
https://atroticnews.ir
https://atshnews.ir
https://bashariatemrooz.ir
https://dastesalamatt.ir
https://dostemansalam.ir
https://elementorsite.ir
https://emrooztafahom.ir
https://ensanedirooooooz.ir
https://etelaresankhabar.ir
https://examplenews.ir
https://fardaalefba.ir
https://gisooyekhabar.ir
https://halohekayatha.ir
https://hashtadonoh.ir
https://hekayatfardayeemaaa.ir
https://honarmandkhabar.ir
https://istgaheshomareyek.ir
https://ketabkhoooon.ir
https://kimyagaaaar.ir
https://markazeakhbar.ir
https://masternewss.ir
https://mohamadrezasite.ir
https://morvarideasia.ir
https://mramins.ir
https://naserinews.ir
https://nasermr.ir
https://newsamins.ir
https://newsatropat.ir
https://newscenterals.ir
https://newsmineral.ir
https://newsouls.ir
https://newspishgamannn.ir
https://newssalam.ir
https://newsshans.ir
https://newsworlds.ir
https://parinews.ir
https://patris-music.ir
https://poshtibannews.ir
https://powernewss.ir
https://recordejadid.ir
https://salamnewws.ir
https://23ncfst.ir/
https://amiran-carpet.ir/
https://armanenergytec.ir/
https://blogenews.ir/
https://blogkhoon.ir/
https://bvfars.ir/
https://charsounews.ir/
https://chsnews.ir/
https://dezfil.ir/
https://dmwebmaster.ir/
https://dota2news.ir/
https://erfanhd.ir/
https://etminan110.ir/
https://faratarazkhabar.ir/
https://farsgardi20.ir/
https://footynews.ir/
https://goto98.ir/
https://ilyarkhabar.ir/
https://ir2khabar.ir/
https://iranalmanac.ir/
https://irandaryafest.ir/
https://khabarehaft.ir/
https://khabarontime.ir/
https://lolsms.ir/
https://maadgig.ir/
https://masoudtb.ir/
https://mp3news.ir/
https://music-ha.ir/
https://nakhlestankhabar.ir/
https://newcharge.ir/
https://news-links.ir/
https://news180.ir/
https://pimn.ir/
https://prmf.ir/
https://pvnews.ir/
https://rejawnews.ir/
https://sahab-co.ir/
https://samanbarg.ir/
https://semanews.ir/
https://shirinonews.ir/
https://soheilesonghor.ir/
https://tacity.ir/
https://taktanews.ir/
https://tarabaranmag.ir/
https://telegram-persian.ir/
https://tfcenter.ir/
https://trika.ir/
https://velninews.ir/
https://vidnaz.ir/
https://wajnews.ir/
https://your-news.ir/
https://zangannews.ir/
https://2016downloadnew.ir/
https://paxsolomusic.ir/
https://daryamedia.ir/
https://andikakhabar.ir/
https://seo-pbn.ir/
https://ghezelwich.ir
https://panaztebtabriz.ir
https://shayna-net.ir
https://kanooneslamshahr.ir
https://raynuts.ir
https://honare2.ir
https://itsama.ir
https://flingpet.ir
https://foreverpro.ir
https://fraeesi.ir
https://gkhabar.ir
https://18amlak.ir
https://pooyesh-khabar.ir
https://matsef.ir
https://photo-land.ir
https://tabarestan118.ir
https://disachain.ir
https://chikaapp.ir
https://mahestan18.ir
https://radyaabkala.ir
https://c-civil.ir
https://saeeed.ir
https://copytops.ir
https://modirsearch.ir
https://shz1music.ir
https://m-khosravi.ir
https://iranhayashi.ir
https://iranian-dress.ir
https://gigblog.ir
https://basitcg.ir
https://mashhadhekmat.ir
https://rahetamin.ir
https://radolyamani.ir
https://bnemati.ir
https://face-wood.ir
https://tourvare.ir
https://centertasisat.ir
https://bidarirafsanjan.ir
https://namahaa.ir
https://30pp.ir
https://script-tabadol-link.ir
https://simayesarbedar.ir
https://pakdashtiha.ir
https://rentacars.ir
https://2019movies.ir
https://ekar24.ir
https://saber-ramezani.ir
https://teb-saharsina.ir

ایندکسر

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort fud crypter Wonmaniakuşadası escortbetroadmobil ödeme bozdur