[ad_1]
با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، نوع omicron در حال حاضر گونه غالب COVID-19 در ایالات متحده است. تقریباً سه مورد از چهار عفونت جدید از این ویروس جهش یافته است – افزایش شش برابری نسبت به عفونت های omicron در هفته گذشته، و رقم حتی خیره کننده تر، با توجه به اولین مورد گزارش شده از omicron در ایالات متحده، کمتر از یک ماه.
دانشمندان گامهای قابل توجهی در درک منشاء و توزیع COVID-19 برداشتهاند، که بخشی از آن چیزی است که نوع omicron را بسیار تکاندهنده میکند: منشأ آن گیجکننده است زیرا از سویههای اخیراً شناخته شده مانند نوع دلتا نمیآید. سردرگمی در مورد منشاء آن موانع بیشتری برای درمان آن ایجاد می کند.
جدای از حدت باورنکردنی آن، به همین دلیل است که نوع omicron بسیار ترسناک است: Omicron دارای 30 جهش است که در نزدیکی پروتئین خار خود قرار دارند که شبیه خار در کره مرکزی ویروس SARS-CoV-2 هستند. از آنجایی که واکسنهای mRNA COVID-19 موجود برای آموزش سیستم ایمنی برای تشخیص این میخها به عنوان مهاجم طراحی شدهاند، جهشهای پروتئین خلط ممکن است به ویروس کمک کند از تلاشهای بدن برای دفاع از خود جلوگیری کند و احتمالاً تا حدی از ایمنی موجود بر اساس واکسنها جلوگیری کند.
پس چگونه omicron این همه جهش را در پروتئین های سنبله خود بدون هیچ مرحله میانی تکامل از طریق انواع دیگر جمع کرد؟ دانشمندان تئوری هایی در مورد چگونگی وقوع این اتفاق دارند، اما هیچ کدام آرامش بخش نیستند.
اول، به خاطر داشته باشید که جهش تا حدی توسط یک ویروس مورد انتظار است. از آنجایی که کروناویروس جدید در نبرد پس از نبرد علیه سیستم ایمنی انسان شروع به شکست میکند و به دلیل نبوغ انسانی (واکسنها)، ویروسهای “بازمانده” معمولاً آنهایی هستند که برای دفع مؤثر تلاشهای ایمنی انسان جهش مییابند. این بازماندگان سپس این ویژگیها را به ویروسهایی که از طریق تکثیر ایجاد میکنند، منتقل میکنند. به لطف فناوری ژنتیک، محققان توانستهاند این گونههای جهش یافته را مطالعه کنند و در مورد “شجره خانواده” SARS-CoV-2، به اصطلاح – پیوند بین همه گونههایی که از یکدیگر میآیند، بیاموزند.
اینجاست که عجیب می شود. شکاف بزرگی در جدول زمانی نوع omicron وجود دارد.
ویژگیهای توالی در ژنوم هر ویروس را میتوان در پایگاههای داده با سویههای دیگر مقایسه کرد تا کارشناسان بتوانند منشأ آنها را استنباط کنند. دانشمندان در حال ردیابی این درختان خانوادگی هستند تا درباره شجره نامه ویروس بیشتر بدانند و به این امید که این اطلاعات به آنها کمک کند تا آن را شکست دهند. با این حال، آخرین توالی های قابل شناسایی در ژنوم نوع omicron به بیش از یک سال، تا اواسط سال 2020 برمی گردد. این بدان معناست که دانشمندان نمی توانند آن را به سویه های در حال گردش مرتبط کنند. اما آنها مطمئناً می دانند که این سویه با سویه اصلی SARS-CoV-2 که در اوایل سال 2020 جهان را به زانو درآورد بسیار متفاوت است.
پس چه چیزی این شکاف را توضیح می دهد؟ نوع omicron از کجا آمده است؟
یک فرضیه این است که در یک بیمار نقص ایمنی مبتلا به COVID-19 ایجاد شده است. اگرچه شواهد مستقیمی مبنی بر وقوع این اتفاق وجود ندارد، دانشمندان میدانند که ویروسها میتوانند در بدن افراد با سیستم ایمنی ضعیف قویتر شوند، زیرا گردش آنها طولانیتر است – در حالی که از سیستم ایمنی ضعیف بیماران جلوگیری میکنند، به جهش ادامه میدهند. ویروسی که ماهها در بدن یک بیمار نقص ایمنی در گردش است، ممکن است با ایجاد دفاعی در برابر آنتیبادیهای انسانی، مهارتهای بقای عالی را ایجاد کند.
ریچارد لسلز، متخصص بیماری های عفونی در دانشگاه کوازولو-ناتال در آفریقای جنوبی، این را در عمل دید. لسل نمونههایی از SARS-CoV-2 را از بدن یک بیمار HIV (که درمان نامناسبی دریافت کرده بود) مشاهده کرد. در یک دوره حدود شش ماهه، ویروس در بدن او سازگار شد و تغییرات زیادی کرد.
لسل به NPR گفت: «از آنجایی که در طول این دوره شش ماهه نمونههایی از چندین نقطه زمانی مختلف داشتیم، میتوانیم نشان دهیم که چگونه ویروس تکامل یافته و انواعی با برخی از جهشهای مشابه با انواع نگران کننده در طول زمان در نمونهها ظاهر میشوند.
دکتر ویلیام هزلتین – زیستشناسی که به خاطر کارش در مبارزه با همهگیری HIV/ایدز و در حال حاضر رئیس و رئیس اندیشکده جهانی سلامت Access Health International است، در نوشتن برای فوربس، خاطرنشان میکند که موارد متعددی وجود داشته است که در آنها گزینه های جهش یافته در بیماران نقص ایمنی مبتلا به کووید-19 که پس از اینکه نتوانستند عفونت خود را به طور کامل از بین ببرند، با داروهای ضد ویروسی و آنتی بادی ها تحت درمان قرار گرفتند. این موارد در ایتالیا، انگلستان و شهرهای آمریکا مانند بوستون و پیتسبورگ مشاهده شده است.
البته، اینها فقط تئوری هستند – ثابت نشده است که omicron از یک بیمار نقص ایمنی سرچشمه می گیرد. این مطالعات و تئوری ها به سادگی نشان می دهد که چنین تحولی می توانست اتفاق بیفتد.
آیا می خواهید داستان های سلامتی و علمی بیشتری در صندوق پستی خود داشته باشید؟ در خبرنامه هفتگی دانشمند مبتذل مشترک شوید.
هاسلتین همچنین به احتمال بعدی که بسیار مورد بحث قرار گرفته است، اشاره کرد، و آن این است که نوع omicron از فرآیندی به نام zoonosis معکوس ناشی می شود – i. وضعیتی که در آن ویروسی که از حیوان دیگری منشأ می گیرد به انسان می پرد، سپس به حیوانات و سپس به انسان باز می گردد. همهگیری COVID-19 از اولین مرحله در این فرآیند (پریدن از یک حیوان، احتمالاً خفاش یا فرشته در انسان) نشأت میگیرد و فرضیه این است که ویروس به نوعی از انسان به حیوان دیگر و سپس به انسان برگشته است.
در واقع، ثابت شده است که ویروس SARS-CoV-2 هشدار دهنده است و می تواند حیواناتی را که به طور منظم با انسان در تماس هستند آلوده کند. صنعت پرورش راسو به دلیل COVID-19 ضربه ای (به احتمال زیاد کشنده) متحمل شد که تعداد زیادی از حیواناتی را که برای تغذیه صنعت مد برای خز آنها پرورش داده شده بودند آلوده کرد. به همین ترتیب، این ویروس سگ ها و گربه ها و گوزن های آمریکایی را آلوده کرده است. حیوانات باغ وحش مانند شیر، زرافه و تنبل های دو انگشتی نیز بیمار شده اند. اگرچه شواهدی وجود ندارد که نشان دهد سویههای SARS-CoV-2 وارد شده به این حیوانات میتوانند انسانها را دوباره آلوده کنند، اما این بدان معنا نیست که این امر غیرممکن است.
همه نمی خرند که نوع omicron بتواند به این شکل ظاهر شود. تروور بدفورد، ویروس شناس کامپیوتر و استاد مرکز تحقیقات سرطان فرد هاچینسون در سیاتل، به NPR گفت که او مشکوک است که نوع omicron در یک حیوان شروع شده است، زیرا او هیچ ماده ژنتیکی باقیمانده ای از آن حیوانات را در ژنوم خود نمی بیند. این درج RNA انسانی است. این “نشان می دهد که با هم [omicron’s evolutionary] شاخه، تبدیل به مرد شد.”
در مقابل، هازلتین برای فوربس می نویسد که این فرضیه «کاملاً قابل قبول است و ممکن است واقعاً قابل قبول باشد». وی پس از اشاره به تعداد متنوع حیوانات آلوده به کووید-19، خاطرنشان کرد که قبلاً یک انتقال دوگانه مشابه بین گونهها مشاهده شده بود که منجر به جهش جدیدی در پروتئین خار میشد.
بدفورد همچنین حدس زد که منشاء مرموز نوع Omicron را می توان به سادگی با منشاء ناشناخته آن توضیح داد. بخشهای بزرگی از کره زمین وجود دارد که کووید-19 به اندازه کافی در آنها نظارت نمیشود، بهویژه در آفریقای جنوبی (جایی که اولین بار omicron کشف شد)، بنابراین در یکی از این مناطق چندین بار بدون توجه به تکامل – حداقل قبلاً شایع نبود. این منطقه. اما بدفورد همچنین این استدلال را به این دلیل زیر سوال برد که «به نظر می رسد [this strain of the virus] قرار بود به یک Omicron تبدیل شود و تبدیل به یک ویروس بسیار قابل حمل شود، [the earlier versions] همین الان زودتر شروع به انتشار می کرد.”
هاسلتین همچنین این فرضیه را مطرح کرد که نوع omicron ممکن است به دلیل دخالت انسان به وجود آمده باشد. در سرمقاله ای در فوربس، او پیشنهاد کرد که یک بیمار مبتلا به کووید-19 با مرک مولنوپیراویر ممکن است به طور ناخواسته گونه omicron را جوجه کشی کرده باشد. مولنوپیراویر با وارد کردن خطاها در کد ژنتیکی ویروس عمل میکند و تکثیر ویروس را سختتر میکند و در نتیجه شکست سیستم ایمنی را آسانتر میکند. با این حال، Haseltine ادعا می کند که اگر مولنوپیراویر به درستی استفاده نشود (مثلاً اگر در طول دوره پنج روزه مصرف نشود) یا حتی اگر به درستی استفاده شود، اما همه افراد درگیر بدشانس باشند، می تواند منجر به یک سویه ویروس بسیار جهش یافته شود.
هاسلتین خاطرنشان کرد که تجزیه و تحلیل FDA از نتایج آزمایشهای بالینی این دارو نشان داد که بیمارانی که مولنوپیراویر مصرف کردهاند، تغییرات ویروسی بیشتری نسبت به افرادی که مصرف نکردهاند، از جمله 72 تعویض اورژانسی یا تغییر در بین 38 بیمار مصرفکننده این دارو، دارند. سخنگوی مرک به فایننشال تایمز گفت که «ادعای غیرمستند هاسلتین هیچ مبنای علمی یا شأن ندارد» و افزود که «هیچ مدرکی مبنی بر اینکه هیچ عامل آنتی ویروسی در پیدایش گزینههای در حال گردش نقش داشته باشد، وجود ندارد».
اگرچه نوع omicron نسبت به سایر سویههای SARS-CoV-2 قابل انتقالتر است، اما به نظر نمیرسد که کشندهتر باشد. با این حال، کارشناسان بر این باورند که این امر سیستم مراقبت های بهداشتی آمریکا را بیش از حد تحت فشار قرار می دهد زیرا افراد زیادی را مبتلا می کند که برخی از آنها به ناچار به شدت بیمار می شوند.
هازلتین در اوایل این ماه به سالن گفت: «هر دو واکسن، معمولاً برای هر یک از واکسنها، عملاً هیچ محافظتی در برابر عفونت و انتقال ایجاد نمیکنند». “سه واکسیناسیون فقط محافظت بسیار موقتی را پس از سه ماه ارائه می دهد.”
دکتر مونیکا گاندی، پزشک بیماری های عفونی و استاد پزشکی در دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو، چند روز پیش به Salon گفت که نوع omicron “قابل حمل تر است و موجی از عفونت های جدید را ایجاد می کند”، اما افزود که “وجود دارد. اکنون شواهدی وجود دارد که نشان می دهد omicron نسبت به سویه های قبلی شدت کمتری دارد.”
در مورد نوع omicron بیشتر بخوانید:
[ad_2]
https://afkharebartar.ir
https://akhabarebartar.ir
https://andnews.ir
https://avatefepak.ir
https://baranmajale.ir
https://behtaringam.ir
https://daltek.ir
https://elmitarin.ir
https://fardayeashena.ir
https://forbos.ir
https://foxirani.ir
https://gisoon.ir
https://hodhodirani.ir
https://iranisard.ir
https://kahkashani.ir
https://lasttimes.ir
https://lilaki.ir
https://livejame.ir
https://magirani.ir
https://majaleiranian.ir
https://mervina.ir
https://mineralnews.ir
https://modirezard.ir
https://momon.ir
https://moniseh.ir
https://nationaliran.ir
https://netcrafti.ir
https://news-single.ir
https://newsexpress.ir
https://newslife.ir
https://newsspot.ir
https://newsteen.ir
https://nikmag.ir
https://officemag.ir
https://okaziyon.ir
https://one-news.ir
https://pandamag.ir
https://parsroids.ir
https://patris-fun.ir
https://senatornews.ir
https://seratmag.ir
https://sibala.ir
https://sohanian.ir
https://sosokan.ir
https://tazekhabari.ir
https://technoirani.ir
https://timesirani.ir
https://yamorani.ir
https://yandexkhabari.ir
https://abdoosnews.ir
https://zehnenoandinsh.ir
https://abestanews.ir
https://abtinnews.ir
https://akhbarebartaaar.ir
https://akhbaremaaaa.ir
https://akhbareshomaaa.ir
https://akhshijnews.ir
https://atrinnews.ir
https://atroticnews.ir
https://atshnews.ir
https://bashariatemrooz.ir
https://dastesalamatt.ir
https://dostemansalam.ir
https://elementorsite.ir
https://emrooztafahom.ir
https://ensanedirooooooz.ir
https://etelaresankhabar.ir
https://examplenews.ir
https://fardaalefba.ir
https://gisooyekhabar.ir
https://halohekayatha.ir
https://hashtadonoh.ir
https://hekayatfardayeemaaa.ir
https://honarmandkhabar.ir
https://istgaheshomareyek.ir
https://ketabkhoooon.ir
https://kimyagaaaar.ir
https://markazeakhbar.ir
https://masternewss.ir
https://mohamadrezasite.ir
https://morvarideasia.ir
https://mramins.ir
https://naserinews.ir
https://nasermr.ir
https://newsamins.ir
https://newsatropat.ir
https://newscenterals.ir
https://newsmineral.ir
https://newsouls.ir
https://newspishgamannn.ir
https://newssalam.ir
https://newsshans.ir
https://newsworlds.ir
https://parinews.ir
https://patris-music.ir
https://poshtibannews.ir
https://powernewss.ir
https://recordejadid.ir
https://salamnewws.ir
https://23ncfst.ir/
https://amiran-carpet.ir/
https://armanenergytec.ir/
https://blogenews.ir/
https://blogkhoon.ir/
https://bvfars.ir/
https://charsounews.ir/
https://chsnews.ir/
https://dezfil.ir/
https://dmwebmaster.ir/
https://dota2news.ir/
https://erfanhd.ir/
https://etminan110.ir/
https://faratarazkhabar.ir/
https://farsgardi20.ir/
https://footynews.ir/
https://goto98.ir/
https://ilyarkhabar.ir/
https://ir2khabar.ir/
https://iranalmanac.ir/
https://irandaryafest.ir/
https://khabarehaft.ir/
https://khabarontime.ir/
https://lolsms.ir/
https://maadgig.ir/
https://masoudtb.ir/
https://mp3news.ir/
https://music-ha.ir/
https://nakhlestankhabar.ir/
https://newcharge.ir/
https://news-links.ir/
https://news180.ir/
https://pimn.ir/
https://prmf.ir/
https://pvnews.ir/
https://rejawnews.ir/
https://sahab-co.ir/
https://samanbarg.ir/
https://semanews.ir/
https://shirinonews.ir/
https://soheilesonghor.ir/
https://tacity.ir/
https://taktanews.ir/
https://tarabaranmag.ir/
https://telegram-persian.ir/
https://tfcenter.ir/
https://trika.ir/
https://velninews.ir/
https://vidnaz.ir/
https://wajnews.ir/
https://your-news.ir/
https://zangannews.ir/
https://2016downloadnew.ir/
https://paxsolomusic.ir/
https://daryamedia.ir/
https://andikakhabar.ir/
https://seo-pbn.ir/
https://ghezelwich.ir
https://panaztebtabriz.ir
https://shayna-net.ir
https://kanooneslamshahr.ir
https://raynuts.ir
https://honare2.ir
https://itsama.ir
https://flingpet.ir
https://foreverpro.ir
https://fraeesi.ir
https://gkhabar.ir
https://18amlak.ir
https://pooyesh-khabar.ir
https://matsef.ir
https://photo-land.ir
https://tabarestan118.ir
https://disachain.ir
https://chikaapp.ir
https://mahestan18.ir
https://radyaabkala.ir
https://c-civil.ir
https://saeeed.ir
https://copytops.ir
https://modirsearch.ir
https://shz1music.ir
https://m-khosravi.ir
https://iranhayashi.ir
https://iranian-dress.ir
https://gigblog.ir
https://basitcg.ir
https://mashhadhekmat.ir
https://rahetamin.ir
https://radolyamani.ir
https://bnemati.ir
https://face-wood.ir
https://tourvare.ir
https://centertasisat.ir
https://bidarirafsanjan.ir
https://namahaa.ir
https://30pp.ir
https://script-tabadol-link.ir
https://simayesarbedar.ir
https://pakdashtiha.ir
https://rentacars.ir
https://2019movies.ir
https://ekar24.ir
https://saber-ramezani.ir
https://teb-saharsina.ir