آیا سیر سیاه دکتر بیز خاصیت چربی سوزی دارد؟

سیر سیاه خاصیت چربی سوزی دارد اما برای کاهش وزن علاوه بر مصرف سیر سیاه باید اقدامات دیگری نیز انجام داد و سیر سیاه کافی نیست. برای استفاده از خواص سیر سیاه برای کاهش وزن، مصرف روزانه یک حبه سیر قبل از صبحانه یا همراه با آن توصیه می شود. مصرف سیر سیاه در ابتدای روز منجر به فرآیند کاهش چربی های مضر در عروق، کبد و سایر قسمت های بدن در طول روز و در حین انجام فعالیت های روزانه می شود.
طبق دو مطالعه علمی، سیر سیاه باعث کاهش وزن، کاهش چربی شکم، کاهش چربی های مضر خون (LDL) و افزایش چربی های خوب خون (HDL) می شود. مطالعه ای روی موش ها نشان داد که مصرف سیر سیاه متابولیسم چربی ها و کلسترول خون را تنظیم می کند و در نتیجه سطح کل چربی ها، تری گلیسیرید و کلسترول خون کاهش می یابد و به طور قابل توجهی باعث کاهش وزن و کاهش وزن می شود.
در مطالعه دیگری به تعدادی از موش ها به مدت 91 روز رژیم غذایی پرچرب داده شد و پس از آن موش ها علائم چاقی، قند خون بالا، چربی خون بالا و آسیب به کبد و کلیه را نشان دادند. سپس رژیم پرچرب برای همه موش ها قطع شد و سیر سیاه داده شد. در موش هایی که سیر سیاه تخمیر شده مصرف می کردند، اثرات مبارزه با چاقی، بهبود کبد و کاهش چربی خون مشاهده شد. بنابراین سیر سیاه در جلوگیری از افزایش وزن ناشی از رژیم غذایی چرب موثر است.
در مطالعه دیگری، محققان دریافتند که خوردن سیر سیاه دکتر بیز وزن را کاهش می دهد. این کاهش وزن به دلیل بی اشتهایی و تغذیه کمتر نیست، بلکه به این معناست که کاهش وزن ناشی از مصرف سیر سیاه به دلیل کاهش مصرف غذا نیست.
سیر سیاه دکتر بیز چگونه به دست می آید؟

سیر سیاه محصولی است که از تخمیر سیر معمولی در دما و رطوبت کنترل شده به دست می آید. در طی این فرآیند، سیر به مدت تقریبی 50 تا 90 روز در دمای تقریباً 60 تا 77 درجه سانتیگراد نگهداری می شود. سپس سیر ژله مانند می شود، طعم شیرینی پیدا می کند و سیاه می شود. این محصول دارای خواص انرژی زایی است و معمولا به عنوان ادویه و طعم دهنده در غذاها استفاده می شود.
به طور خلاصه، سیر سیاه از تخمیر پیاز کامل، سیر تازه در رطوبت و دمای بالا به دست می آید که به نوبه خود باعث سیاه شدن سیر توسط یک سری واکنش های غیر آنزیمی از جمله واکنش میرلارد، اکسیداسیون فنلی و کاراملی شدن می شود. هنگامی که سیر تخمیر می شود، نه تنها خواص فیزیولوژیکی سیر را تغییر می دهد، بلکه غلظت ترکیبات فعال بیولوژیکی را نیز بهبود می بخشد. در نتیجه سیر سیاه بافتی الاستیک و جویدنی دارد و همچنین طعم شیرین سیر بدون بو دارد.

ایندکسر

دیدگاهتان را بنویسید